středa 1. února 2012

Tomb Raider 5 - Hardware nároky

Minimální systémové požadavky

Operační systém: Windows 95
CPU: Pentium II 266MHz
CD-ROM: 4xrychlostní CD mechanika
RAM: 16 MB
Grafická karta: DirectX 7 kompatibilní grafická karta
Zvuk: DirectX 7 kompatibilní zvuková karta
Volné místo: 300MB na disku
Příslušenství: Myš a klávesnice, monitor s minimálním rozlišením 1024 x 768


Doporučené systémové požadavky

Operační systém*: Windows 98/Me/XP (Home Edition)
RAM: 32 MB
___________________________

* Pro správnou funkčnost hry na operačních systéméch XP a vyšších je nutno použít patche a updaty.

Zpět k rozcestníku Tomb Raider 5

5 komentářů:

  1. Myslím si, že mou oblíbenou Ottovu encyklopedii nahradila encyklopedie nová, lepší :)
    Dobrá práce Jeanette, doopravdy se ti to tu povedlo :) A pak že weby na BS nemohou vypadat dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo to povídal? BS mi připadá více než dobrý :) Děkuji ti za tvou přízeň! Určitě zase někdy přijď :)

      Hm... Možná Ottova encyklopedie světa TR, že? Myslím, že mě ještě čeká spousta práce, abych dosáhla alespoň poloviny úspěchu, který sklidil autor zmíněného díla :)

      Vymazat
    2. BS je perfektní, ale znáš to... většina bloggerů je věrna naší české klasice, s tím nic nenaděláme :D Pokud máš takový cíl, tak to určitě stojím při tobě a držím ti pěsti, ať se ti tu daří :)
      Je složité, vyrovnat se dnešním webům o TR, ale pokud jsi encyklopedicky zaměřená, mohlo by to vyjít - web je propracovaný - kdo říkal, že encyklopedie musí být pouze ve stylu wiki? :)Jsem rád, že jsi vypracovala takovýto projekt :) Hodně štěstí, věřím že Lačinu encyklopedii postupem času vypiluješ k dokonalosti :)

      Vymazat
    3. Ano :) Neříkám, že blog.cz je špatný, ale vzhledem k tomu, jak to tam bylo před lety a jaké je to tam teď, v tom je docela velký rozdíl (mám na mysli komerci, krásná cézet, technické výpadky, pomíchaná videa, s kterými nikdo nic nedělá a podobně). Každopádně proč vlastně Lařina encyklopedie vznikla - cítila jsem, že na starém blogu má málo prostoru. A ona si zaslouží víc místa :) A tak mě napadlo vytvořit encyklopedii světa TR. Máš pravdu, Wiki je super :) Ale tohle berme jako místo pro Laru a pro mé články o ní :)
      Skutečně bych ráda, aby to tu bylo jako v encyklopedii. To bude finální část rekonstrukce celého blogu - odkaz napravo (obrázek TR Encyklopedie) bude funkční a měl by skutečně odkazovat na jakýsi "rejstřík" hesel ze světa Tomb Raider :)
      Uvidíme. Já pevně doufám, že se to vydaří - mohu ti jen slíbit, že k psaní mě pohání má dlouholetá láska k Laře, obdiv a touha podávat o ní informace dalším :)

      Vymazat
  2. čau tomb raider 5 má tak malý hw naroky ? to se mi moc nezdá protože vzledem k grafice si myslim že to musí mít větší nároky 16 mb ram to je tak na dosový hry

    OdpovědětVymazat