pátek 16. března 2012

Bonusové outfity pro TR Legend ve verzi pro PSP

TR Legend vyšla jako vůbec první na počítač. Pro konzole PS2, PSP a další byla vytvořena trochu později. Nicméně tento čas poskytl tvůrcům možnost, aby do těchto verzí vložili něco navíc. Jedná se o drobné, takové "rychlo levely", kdy s Larou pobíháte po levelech, které vypadají jako taková přírodní tělocvična a procvičujete si její dovednosti. Taky se zde dá hrát v možnosti multiplayer. Nebo si můžete zahrát v módu "Treasure Hunter". Za vyhrání tohoto módu v Bolívii a v Croft Manoru získáte speciální outfity.

Ne každý ovšem vlastní tyto konzole. Nebo možná ne každému se podařilo tyto obleky vyhrát. Já jsem našla několik obrázků, abyste se na tyto pěkné outfity mohli podívat také. Vlastně se jedná o nějaké další variace několika známých outfitů, ovšem vůbec ne špatné!

V konzoli PSP (nevím jak je to u PS2, tam je jich údajně trošku míň), je navíc šest outfitů:

Biker - Brown Jacket
Legend - Camo Shorts
Legend - Camo Top
Special Forces - SWAT
Suit - Gray
Winter - Designer

Fotky nepocházejí přímo z PSP (tam se screenshoty dělají opravdu těžko), ale z tvorby umělců, kteří vyrábějí outfity do TR Legend a nechali se inspirovat právě těmito outfity. Jsou skutečně přesní a detailní!


Ale mám pro vás větší náhled...
Těmito outfity se nechali inspirovat tvůrců kostýmů do XNA Lara. I oni je udělali přímo mistrovsky a do detailu.

3 komentáře:

  1. wow! sú veľmi pekné... dali si s tým viac práce a pekne im to vyšlo. strašne sa mi páči prvý a druhý.

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušel sem hrát Laru i na PSP a je to sakra jiná záležitost než na PC, ale furt se u toho člověk baví a hlavně si myslím je to těžší aspoň co sem testoval Legend tak mi to tak přišlo.

    Jinak grafické zpracování je jako vždy na jedničku a líbí se mi jak je to poskládané v článku :)

    To nikde sem tu nenašel odkaz na spřátelení, tak se chci zeptat jestli bys nechtěla spřátelit ? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow... Hraji jenom na PSP, ale vím jenom o hlavních outfitech. Hrál jsem sice toto, ale neukládám a to se mi moc nevyplatilo...

    OdpovědětVymazat