úterý 20. března 2012

TR Anniversary - Bonusové extra outfity pro PSP

Stejně jako TR Legend, i verze hry TR Anniversary pro herní přenosnou konzoli PSP byla obohacena o několik zajímavých outfitů. Je jich sice méně, než v předchozím dobrodružství, ale o to jsou cennější. Tvůrci je tam totiž vložili, abychom si díky nim připomněli stará, známá, originální, úchvatná dobrodružství. Vraťme Laru zpět do jejích starých dobrodružství, jen v novějším kabátku... To zní celkem dobře, ne?

Ve verzi pro PC už tvůrci zakompletovali do hry několik outfitů, se kterými si připomeneme TR 1 (klasika - ovšem tomuto outfitu kostkaté Lary po Crystalovsku moc neholduji, přiznám se, TR 1 také připomíná i outfit zlaté Lary), připomeneme si i TR 2 díky charakteristickému SOLA vodnímu outfitu a připomeneme si Angel of Darkness díky jasné kamufláži nebo Legendu díky hnědému oblečku.

V PSP se vrátíme se třemi naprosto univerzálními a charakteristickými outfity do TR 3, TR Chronicles a TR Angel of Darkness.

Máte-li chuť, můžete se na outfity podívat ve videu.

2 komentáře:

  1. no... asi si kúpim PSP :D veď aj na legend aj na anniversary sú pekné tie bonusové outfity :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krása a strašně se mi líbí, jak jí to oblečení ponechávají. Jak nedělají s každým novým dílem úplně jiné oblečení! Skvělá práce. :-)

    OdpovědětVymazat