čtvrtek 27. července 2017

Welcome, adventurers! The adventure has many faces.

Navigace: Novinky ze světa Tomb Raider

Vítejte, dobrodruzi!

Čeští fanoušci - konkrétně kolektiv autorů Kroniky Tomb Raider - se v pondělí pochlubil novou koncepcí svého internetového magazínu Wander Lust. Magazín se zabývá nejen herní sérií, ale hlavně záhadami, které se v Tomb Raider objevují, takže je dobrým zdrojem informací z oblasti historie a záhadologie a je skutečným průvodcem pravého dobrodruha. Koho zajímají hlavně záhady a mysticizmus, rozhodně by si tento magazín neměl nechat ujít.

Magazín je psaný anglicky, pro nás ale není žádný problém si články přeložit nebo vložit do překladače. Autoři píšou, že důvod pro angličtinu byl ten, že obecný jazyk TR komunity je angličtina a jejich magazín, ač byl stvořen rukama českých fanoušků, je zaměřen mezinárodně a chce mezinárodně reprezentovat značku Tomb Raider.
Podle mě se jedná o výbornou a kvalitní reprezentaci českých fanoušků v oblasti TR komunity. Je to unikátní a jedinečný nápad, nemluvě o tom, kolik práce si s tím autoři dali. Držím palce a samozřejmě se průvodce dobrodruha Wander Lust stává i jednou z oblíbených odkazů Lařiny encyklopedie.

Podle mých zdrojů čeká obnova také Kroniku Tomb Raider. Vzhledem k tomu, že Wander Lust už dostal tu pravou stránku a koncept, na KTR tedy zbude víc času. Velká revoluce také čeká Kroniku TR, má to pro nás být velké překvapení. Držím palce.

Více o magazínu Wander Lust se můžete dočíst na Kronice Tomb Raider.

Držím palce a fandím týmu KTR ve výtečné práci!

Žádné komentáře:

Okomentovat