čtvrtek 27. července 2017

Lařina encyklopedie představuje: Zellphie

Navigace: Zajímaví fanoušci, Užitečné downloady pro vás

Je spousta tvůrců, které baví tvořit fan arty s postavami ze starých TR, které přenáší do modernějšího provedení. XNA Lara byla mezi fanoušky TR revolucí, která otevřela mnohá odvětví fanouškovské práce, ať už se jedná o tvorbu wallpaperů, videí nebo vlastních modelů. Jednou z takových šikovných osobností je Zellphie. Jeho tvorba se dá zařadit do výroby videí, wallpaperů i vlastních XNA modelů.
Tomb Raider Legend všechny uhranul opravdu krásnou grafikou. Modely postav byly skutečně vyvedené k dokonalosti. Už vás ale napadlo udělat to naopak? Tedy převést modely postav z TR Legend do enginu TR3? Zellphieho ano. A jeho práce je opravdu velice zajímavá.

Do XNA vytvořil modely právě charakterů z TR Legend přetvořené do enginu TR3. Jeho práce má opravdu kouzlo a vzhledem k tomu, že já bych nebyla vůbec něčeho takového schopná, považuji to za naprosto nemožný talent.

Zellphieho modely jsou ke stažení na jeho DeviantArt stránce (pod obrázkem odkaz označený Download Link). Mezi jeho výtvory patří také tvorba videí nebo wallpaperů. Ve videích se můžete podívat například na cutscény z TR Legend v engine Tomb Raider 3 nebo odhalit tajemství Lařina drdůlku (což je video, které mě skutečně okouzlilo).

Zabývá se nejen fan tvorbou ohledně Tomb Raider, ale spoustou jiných her. Jeho práce v oblasti TR je ovšem kouzelná.

Pokud vás tento umělec původem z Francie zaujal, můžete ho následovat na jeho YouTube kanálu, podpořit jeho uměleckou stránku na DeviantArtu, a sledovat ho na Facebooku nebo na Twitteru.
_______________________

Zpět k rozcestníku TR: Fan Art

Žádné komentáře:

Okomentovat