sobota 15. července 2017

První záběry z natáčení třetího filmového pokračování s Larou Croft

Navigace: Třetí filmový Tomb Raider? , Novinky ze světa TR

Pro zapálené fanoušky zřejmě tato zpráva vůbec nebude nová. Ale protože Jeanette trochu zaspala , přináší nové informace až teď.

O dalším Tomb Raideru se začalo mluvit už v březnu 2016. Nyní už známe jméno herečky, která svou tvář propůjčí hlavní představitelce a objevilo se několik obrázků z natáčení. Teprve 28 letá držitelka několika ocenění se švédským původem, Alicia Vikander, se v třetím filmu vžije do role neohrožené mladé ženy, která se vydá na tajuplný ostrov vyhledat svého otce. Tvůrci i sama herečka jsou si jistě vědomi, jaké břímě na sebe naložili, protože fanoušci Lary Croft se dnes počítají na miliony a ti všichni netrpělivě budou čekat do března 2018, až budou moci třetí film shlédnout v kinech a nepochybně budou klást na filmové tvůrce vysoké požadavky. Oživení filmové Lary Croft bylo zpočátku nečekaným, skoro šokujícím krokem, protože od posledního filmu, kde hrála Angelina Jolie, uběhlo už třináct let a proto snad jen málokdo čekal, že se Tomb Raider ještě může objevit na filmovém plátně.

Herní Lara za tu dobu proběhla obrovskou proměnou. Na tu bude navazovat i film, ve kterém bude Lara připomínat nejvíce tu, kterou známe z nejnovějších pokračování TOMB RAIDER a Rise of Tomb Raider.

Co již nyní víme o příběhu?
Lara Croft je dcerou excentrického dobrodruha, který se záhadně ztratil v době jejího dospívání. Nyní 21 letá žena, která ještě nemá srovnané své životní cíle a nezná svou budoucí cestu, pracuje jako kurýr a prohání se ulicemi východního Londýna. Sotva si vydělá na nájemné a do školy na přednášky díky tomu chodí se zpožděním. I když je odhodlaná nejít ve šlépějích svého otce, přeci jen jí jeho zmizení před sedmi lety nedá spát a touží rozřešit záhadu jeho zmizení. Na jeho výslovný zákaz se vydává na místo jeho posledního známého pobytu - záhadný ostrov u pobřeží Japonska, který má skrývat legendární hrobku.
Příběh o tom, jak se mladá žena ocitne proti přesile a nepříjemným podmínkám na ostrově, vyzbrojená jen svou vlastní myslí, dobrodružným duchem a paličatou povahou a prožije dobrodružství, díky němuž získá svůj slavný titul Tomb Raidera, by měl přijít do kin 16. března příštího roku.

Co si o příběhu myslí sama Alicia Vikander si můžete přečíst v článku na Ladycroft.cz.
Promo obrázky
Fotky z natáčení
Osobně mě potěšil fakt, že Lara má svůj klasický outfit a nechybí jí ani její všestranný přítel železný cepín. Kdoví, jaké kousky s ním ve filmu předvede :)

2 komentáře:

  1. Nevím, jestli je to zvědavostí, ale nějak se na ten film začínám těšit :-)
    A krom toho, jsem ráda, že tě zase vidím zpět ^_^

    OdpovědětVymazat