středa 31. srpna 2016

Jeanette a tajemný ostrov #02: Chci zpátky pistole s neomezeným počtem nábojů!

Navigace: Jeanettin herní report

Uběhla notná chvíle od doby, kdy jsem TR9 naposledy hrála. V první řadě hrál roli nedostatek času a vedle toho také fakt, že jsem minule hru vypla s bezradným pocitem s tím, že opravdu nevím, kudy dál. Že to zkusím zítra. Nebo za týden. Ale z týdne se pomalu stal měsíc, ne-li půl roku. Ale včera se mi opět zachtělo prohnat Laru kouskem příběhu, takže jsme se do toho směle pustily.

Stejně jsem hned po spuštění hry zjistila, že hádanka, kterou jsem měla vyřešit, byla samozřejmě naprosto jednoduchá a napodruhé už pro mě nebyl vůbec žádný problém tento oříšek rozlousknout. Zbytečně jsem totiž hledala složitosti tam, kde nejsou (opět).

Další hrobka byla úspěšně vykradena!
Jak se Jeanette dostane na druhou stranu? Udělá si z lanovky provizorní výtah.
 A stejně mě netrefíš.
Musím se ovšem přiznat, že i když vybírání zbraně je velmi kreativní způsob souboje, klasické pistolky mi občas chyběly. Někdo říká, že není možné, aby vám v TR9 došly náboje. Že je to udělané tak, aby Lara měla vždy čím disponovat. Jeanette dokázala, že to možné je. A tak se občas hlavní zbraní stal cepín zapíchnutý v oku nebo cepín zapíchnutý v lebce.
 KUK!
 Pomalu začíná být jasné, že letadla a lodě okolo ostrova nahavarují náhodou...
 Tak pojď, ty "královno".

1 komentář:

  1. Screenshoty jsou velmi hezké! :-) Trochu mi připomněly, že bych měla pokračovat ve focení TR 2013 na svou tvorbu :-/ Ale jsem nějaká líná :-/

    OdpovědětVymazat