čtvrtek 1. září 2016

Kde se skrývají dráčci? - Offshore Rig

Jadeitový dráček
První dráček levelu Offshore Rig se nachází hned na začátku, kdy se Laře podaří utéct z "vězení". Když skočíte do velké nádrže, určitě nepřehlédnete velký větrák v jednom z rohů nádrže. Za ním se nachází malá, zelená věc. Nebude žádné zběsilé kaskadérování ve stylu přepůlení Lary Croft. Doplaveme ke spoušti, která se nachází vlevo od větráku, abychom si otevřeli malá dvířka na druhé straně. Potom do nich opatrně vplaveme v dostatečné vzdálenosti od větráku, aby laru nevcucnul a neudělal z ní aristokratickou sekanou. Vzdálenost v místě, kde se nachází na dně dva sudy by měla být bezpečná.
Doplaveme kanálem až do cíle a necháme Laru nadechnout. Zatím se můžeme podívat, že v místě, kdy jsme vyplavali z kanálu, se nachází další podvodní spoušť. Ta nám otevře tajné dveře, díky kterým se budeme moci dostat k jadeitovému dráčkovi.
Důležité je být rychlí a nikde moc neokounět, protože Lara musí vydržet se svojí zásobou kyslíku i na cestu zpátky.
Dráčka se můžeme zmocnit v bezpečné vzdálenosti za větrákem.
 Stříbrný dráček
Nacházíme se v místnosti s ohni, do které jsme sjeli dlouhou skluzavkou. 
Vylezeme nahoru a vydáme se dál.
Nezapomeňte si od tohohle pána "vypůjčit" červenou kartu.
Cestou vpřed si povšimněte žebříku vedoucímu neznámo kam po levé straně stěny.
Vede na rampu, kam se nám zatoulal stříbrný dráček. Pořádně se nadýcháme čerstvého vzduchu. Zase teď dlouho nebudeme mít tu možnost.
Zlatý dráček
Nachází se před koncem levelu, v obrovské místnosti s nádrží a kovovými rampami. Když se po další skluzavce sklouzneme až dolů, podíváme se směrem vpravo. Vaši pozornost určitě upoutá blýskavá, zlatá věc na spodní rampě.  
Jednoduše skočíme dolů a pro dráčka si doplaveme. Ale buďte připravení - hned jak se ho zmocníme, vynoří se dva chlapi s pálkami. Je rozumnější jim uskočit, sice byste díky jejich smrti získali dvě lékárničky, ale na tak malém prostranství by Laru souboj s nimi stál víc lékárniček, než kolik by jich nakonec získala.
Plaveme kanálem, dokud neobjevíme plošinu, ze které se dá vyskočit na žebřík na zdi. Odtud už je snadné se napojit na výchozí cestu a pokračovat dál, se všemi dráčky schovanými v batůžku.
________________________

Zpět k rozcestníku Kde hledat dráčky v TR2?
Zpět k rozcestníku Tomb Raider 2

Navigace: Tomb Raider 2 - Kde se skrývají dráčci?

Žádné komentáře:

Okomentovat