středa 25. května 2016

Nicobass zveřejnil první gameplay remaku Tomb raider 2!

Už jsem vám tady psala, jak probíhá vytváření Nicobassova remaku k Tomb Raider 2. A doufala jsem, že tato hra skutečně vyjde, i kdyby to měl být jen jediný level (nebo dva.. tři... :)). A skutečně, včera jsme se dočkali prvního gameplaye, který ukazuje kousek z prvního levelu The Great Wall. Vypadá to profesionálně, famózně a neuvěřitelně. Nicobass skutečně ví, jak oslavit dvacáté výročí Tomb Raider.


________________________________

Více informací o projektu naleznete v předchozím článku, kde je i odkaz na Nicobassovo fórum a YouTube kanál.

8 komentářů:

  1. Tak tohle je uzasný :o Když se nad tím zamyslím, tak proč mám takový pocit, že jestli vytvoří celý remake tak si toho všimnou i samotní vývojaři ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdyby to nebyli zrovna vývojáři TR, tak si myslím, že kdokoliv by po něm ochotně chňapl :) Já doufám, že ho tato můza nepustí a dovede tento projekt do konce, protože to vypadá velice dobře.

      Vymazat
  2. vypadá to naprosto luxusně :3 já jen doufám že budeme mít možnost tento remake vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Údajně ano, jen se úplně neví kdy. Je to projekt ke dvacátému výročí TR. Pokud by chtěl být detailní a doslovný, tak by to asi musel vydat na konci října - tehdy vyšel první TR :) Uvidíme. I kdyby to měl být jen jediný level, moc bych si to chtěla zkusit.

      Vymazat
  3. No do háje, tak to vypadá skvěle! Snad mu to vývojáři TR nezatrhnou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufejme, že ne. Square Enix a jeho komunity manažeři jsou k fanouškům velmi vstřícní. Osobně doufám, že toto nebudou považovat za kradení nebo napodobení jejich díla. Navíc už se o tom určitě museli dozvědět a kdyby chtěli, myslím, že by to zatrhli už na začátku.

      Vymazat
  4. Wow, tak to tleskám a smekám! Pevně doufám, že se mu hra podaří dokončit a my tak budeme mít možnost si ji zahrát. On ji sice nabídne zadarmo, ale neváhala bych mu přispět, pokud by hrozilo, že by to nemohl dodělat.
    Už teď se divým, že ho už nějaké to studio nenajalo do svých řad. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím ,že je jen otázka času, kdy si ho všimnou :)

      Vymazat