pátek 29. dubna 2016

Už víme, kdo bude druhá filmová Lara Croft!

Milí fanoušci Tomb Raideru, měli byste zbystřit všichni, kteří se těšíte na třetí filmovou verzi zpracování dobrodružství Lary Croft, která má být zároveň "rebootem" dosavadní filmové série.

Třetí filmový Tomb Raider dostal zatím podtitul "Reboot" a premiéra by měla přijít během roku 2017. Dosud nebylo známé ani jméno herečky, ale to se v posledních dnech změnilo. Bylo oficiálně oznámeno, že role Lary Croft se ujme mladá, teprve 28 letá herečka původem ze Švédska, Alicia Vikander. Je nutno podotknout, že i když Angelina v roli Lary Croft je nezapomenutelná a nastavila laťku hodně, hodně vysoko, je jasné, že ve filmech, které mají být inspirovány hrami, kde je Lara Croft vzhledem mladší, než kdy dřív, už Angelinu dosadit nelze. Alicia je sympatickou volbou. Je mladá, je talentovaná a pohybově zdatná a je Laře vizáží i velice podobná.
Tato okouzlující herečka se narodila 3. října 1988 v Göteborgu (Švédsko). Vzděláním je původně profesionální baletní tanečnicí a v mládí vystupovala v několika divadelních představeních. Její matka se jmenuje Maria Fahl Vikander a je divadelní herečkou. Dceru brala na divadelní představení už od jejího útlého dětství. Svoji první filmovou roli Alicia získala v jednom švédském dramatu, za tuto roli dokonce dostala národní ocenění v kategorii Nejlepší herečka v hlavní roli a navíc získala ocenění na mezinárodním filmovém festivalu v Berlíně.

Po tomto úspěchu se o ní začínala zajímat filmová studia. Přišly role ve filmech Korunovační klenoty (2009) a Královská aféra (2011). V roce 2012 získala roli princezny Kitty Scherbatsky ve snímku Anna Karenina.

V dubnu 2016 bylo oficiálně potvrzeno, že se stane druhou filmovou Larou Croft ve snímku Tomb Raider (zatím s podtitulem Reboot), který bude mít premiéru během roku 2017.

Osobně je mi velmi sympatická a držím jí palce.

Její celou filmografii si můžete prohlédnout ZDE. Možná poznáte nějaký film, ve kterém jste ji už viděli.
___________________________

Navigace: Novinky ze světa TR, Třetí filmový Tomb Raider?

5 komentářů:

  1. Herečka ze SW mi byla lehce nesympatická (nevím proč... asi vzhledem), ale tahle vypadá dobře. :) Když jí dobře namaskují, mohla by být i Laře z nových her podobná. :)
    Rozhodně se těším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vím, že to pod tento článek nepatří, ale mám silnou potřebu to napsat. Tvůj blog jsem vždycky považoval jako jeden z nejlepších a mám ho moc rád a popravdě řečeno, poslední dobou jsem ani nedoufal, že se zde něco objeví, ale čas od času jsem to pro jistotu zkontroloval a dnešek je ten den. Jsem hrozně moc rád, že jsi zpět, to si hezky počtu, to co tu za tu dobu přibylo. :) Pohladilo mě to po srdci. :) Jen tak dál. :)
    ...Jinak výběr herečky bych řekl, že není špatný, dokázal bych si jí jako Laru ve filmu představit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím a děkuji, že jsi mě začal zase navštěvovat. Je mi velikou ctí.

      Tvůj komentář mě moc pohladil po srdíčku. Věř, že není nic lepšího, než přijít po práci domů a přečíst si něco tak milého, co dokazuje, že moje práce a záliba má nějaký smysl. Děkuji ti, že i po té dlouhé pauze jsi zase přišel a nové články ti udělaly radost. Já se budu moc snažit o to, aby tě těšily i nadále. I když vím, že v době před 4 lety, kdy jsem blog zakládala, se moje záliby trochu rozšířily a čas zúžil, už ho na blog nemám tolik, nicméně i tak se budu nadále snažit, aby se tu všichni cítili dobře. Děkuji ti moc.

      Tvá Jeanette

      Vymazat
  3. Jak už jsem psal, upřednostnil bych nějakou herečku z Anglie, i ta Camilla Ludington by nebyla špatná, ale je jasné, že produkční společnost chtěla nějaké zvučnější jméno, přeci jen doufají, že na filmového TR nenalákají "pouze" hráče.
    Alicia je dobrá volba, Laře je podobná a věřím, že to zvládne skvěle. Nedávno jsem jí viděl v Ex-Machina a tam z ní šel chvílemi až strach :-)

    Tak teď už jen doufat ve výborný scénář a můžeme se začít těšit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mě bude vždycky Angelina ta pravá filmová Lara, no každopádně jsem na Alicii zvědavá. Dle mého názoru Laře není vůbec podobná, a byla jsem lehce v šoku když jí oznámili jako novou filmovou Laru, ale uvidím. Třeba budu mile překvapená. :) Jen se modlím ať maskéři a scénariské odvedou dobrou práci, byla by škoda kdyby to byl propadák. :)

    OdpovědětVymazat