sobota 30. dubna 2016

Duben 2016: Jaký je váš nejoblíbenější blonďatý záporák?

Už jsme se tu bavili o tom, že většina záporáků, kteří se objevili v TR, byla blonďatých. V anketě se jich objevila hromada (a to jsem ještě na nějaké určitě zapomněla). Ať už jsou postavy ve hře hlavní, vedlejší, kladné nebo záporné, i ony se vyvíjejí a mají svůj vlastní prostor. Obzvláště ty, které se objevují v několika pokračováních. Což dokazují i výsledky ankety - Natla, Larson i Amanda se vždy objevili v několika dílech TR.

Vítězkou se (ne moc překvapivě) stala Jacqueline Natla. Ne jednou tu bylo řečeno, že je to žena Laře některými vlastnostmi velmi podobná. Sice plujou každá na své lodi, nicméně je stejně cílevědomá, je nesmírně chytrá a pro některé má v sobě víc sex-appealu, než samotná Lara. Těžko říct, jestli tvůrci při vydání první hry tušili, že Jacqueline se stane pro sérii TR takřka neodmyslitelnou postavou. Zmiňme její roli v původním TR a následujícím Anniversary i Underworld, kde opět prokázala svůj důvtip a svou konfliktní povahovou stránku.
Jako druhý se umístil Larson Conway a jako třetí Amanda Evert. Larson si bezesporu získal přízeň mnoha milovnic kluků s modrýma očima (patřím mezi ně - to otevřeně přiznávám. V hlavě sice vymeteno, ale svaly jsou ukázkové) a Amanda se stala vedle Lary další neodmyslitelnou hrdinkou série TR. Už deset let je Lařinou bývalou kamarádkou a rivalkou s vlastní osobností, a i jí se chtějí mnohé dívky podobat a považují ji za svůj vzor.

V květnové anketě zabruslíme do jiné kapitoly. Tentokrát se budu ptát na to, která z Lařiných dabérek je pro vás ta nejlepší. Hlasovat můžete do konce května. Děkuji všem za účast v dubnové i květnové anketě.
______________________

Navigace: Vyhodnocení anket

1 komentář:

  1. No, Natla je prostě Natla :D Tak trochu jsem to čekala, ale samozřejmě i ostatní blond záporáci v Tomb Raider mají něco do sebe! Třeba Karel. :-)

    V nové anketě už si vyberu asi těžko. Lařin hlas v prvním dílu se mi strašně moc líbil, ale její dabing v Tomb Raider 2 až Angel of Darkness se k Laře neuvěřitelně hodil! Takže těžká volba :-/

    OdpovědětVymazat