čtvrtek 17. března 2016

Jak v Thajsku přestaly fungovat gravitační zákony.

Lezete si takhle nějakým levelem, lámete si hlavu s tím, jak otočit ten zatracený sloup, abychom se mohli dostat zpátky na loď, když v tom zákony gravitace přestanou pracovat. Víte o čem mluvím? Asi se vám to taky běžně stává. Začínám zjišťovat, že engine se začíná nudit tím, že musí pořád dokola pracovat stejně. A tak si občas dělá, co chce. Tentokrát se mi podařilo doslova zaseknout na pohyblivé zdi, na které je nutné se rozběhnout a přeskočit na stranu ke sloupu, aby s ním Lara mohla pohnout.

Myslím, že jsem to nakonec vyřešila tím, že jsem Laře dala povel k tomu, aby lezla po provaze dolů (stisknutím E a klávesou dolů, jestli si to dobře vybavuji), což pomohlo a pak se chovala normálně.
Asi se mi tyhle věci stávají kvůli počítači. Je už trošku pomalejší a takové hry jako Tomb Raider Underworld musí zkousnout opravdu stěží. I když je hra puštěná na co nejmenší detaily, i tak občas něco zapomene spočítat a v tu chvíli je toho na něj nějak moc a povel "jdi vpravo!" prostě nerozezná. Každopádně si za ním stojím - o to víc si spolu při hraní TR užíváme zábavy...
_______________________

Zpět k rozcestníku TR - Chyby ve hře

Navigace: Tomb Raider 8 - Chyby ve hře

2 komentáře:

  1. Lol, tak tomu se říká dokonalý bug. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Alespoň, že nejsem jediná, komu Lara dělá takové neplechy :D

    OdpovědětVymazat