úterý 12. června 2012

Výsledky ankety IGN

Před týdnem jsem vás informovala o tom, že Tomb Raider byl nominován v šesti kategoriích v Ceně IGN. Také jsem mu držela palce, aby některé z nich proměnil ve výhru. A momentka zveřejněná v pátek dokázala, že se mu to skutečně povedlo! Crystal Dynamics byli v ten den hvězdami a přezdíváni jako "IGN Winners". Tomb Raider totiž skutečně zvítězil na plné čáře, protože tři ze šesti nominací proměnil ve výhry. Které to byly?

Tomb Raider vyhrál:
  • Best Overall Game (Nejlepší hra vůbec)
  • Best New Trailer (Nejlepší nový trailer)
  • Best E3 Game (Nejlepší hra prezentovaná na E3 - v této kategorii hlasovali diváci E3)
Mimo jiné také TR zvítězil v cenách, které probíhaly například na Games.cz, (nejlepší prezentace na E3), OXM, OPM (nejhodnotnější hra) Game Informer (nejlepší show), ShortList.com nebo Game Chronicles (nejlepší akční adventura). Celkově je tedy nejočekávanější hrou, nejlepší akční adventurou a nejlepší hrou vůbec. 

Velkolepý návrat (ehm... kolikátý již?) Lary Croftové vypadá opravdu, opravdu slibně. Kritici i fanoušci se na TR dívají převážně pozitivně. Doufejme jen, že toto nadšení vydrží až do chvíle, kdy si zahrajeme několik okamžiků ze hry na vlastní kůži...
____________________


1 komentář:

  1. Velká gratulace! Vítězství je zasloužené. I když si tím na sebe Crystal Dynamics ušili pořádnej bič. Ale já pořád věřím, že nás ta hra nezklame, naopak, bude to bomba! :-)

    OdpovědětVymazat