pondělí 30. dubna 2012

Vzpomínka na rok 1996

Vzhledem k tomu, že jsem se sama momentálně opět ponořila do kouzelných tajů TR1, tato fan tvorba mě neuvěřitelně fascinuje. Navíc, obrázků, kde je fanoušky vyobrazena Natla, je docela poskvornu. Obrázek je zajímavý námětem i zpracováním. Autority najdete na obrázku.
________________________

Zpět k rozcestníku TR - Zajímavosti

Navigace: Unikátní fan tvorby

4 komentáře:

  1. Copak první díl... Škoda, že mi na mém PC nejde spustit :-) Aspoň, že si jej můžu "nahradit" Tomb Raiderem Anniversary (hurá, T-Rex zvládnut i s těmi head-shoty na první pokus! :-P). Natla je prostě nejlepší záporná postava v sérii TR.

    Jinak ke tvé otázce ohledně toho animovaného seriálu- asi ho znáš, jde o Tomb Raider Re/Visioned, všech deset dílů najdeš na YT. Některé jsou kvalitativně lepší, některé horší (a některé úplné kraviny :-), ale pro fanouška Lary je to docela zajímavý pohled na svět TR. A poslední, komiksový díl, je naanimovaný fakt úžasně (skoro každý je jinak nakreslený). A jelikož vím, jak velký fanoušek jsi, tak by tě to možná mohlo i bavit (aspoň trošku :-P).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušel jsi Glidos? TRchronicles je plný patchů pro Vistu, W7 i XP :) Také existuje TR Special Edition, kde jsou všechny díly od prvního do posledního, které podporují i novější operační systémy :) Anniversary sice připomíná TR1 velmi dobře, ale obojí jsou opravdu jiné hry :)

      Ano, Re/Visioned znám :) Ale jak říkáš, stálo by za to se na to podívat, už jen ze zájmu, možná se tím na blogu i chvíli zabývat. Rozhodně to zkusím :)

      Vymazat
    2. Děkuju za tip, zkusím pohledat, jedničku bych si fakt moc rád zahrál, už je to nějakej pátek, co mi v mém PS1 trůnila každou chvíli :-)
      A Anniversary jsem s TR1 samozřejmě nechtěl nijak srovnávat (přesně jak píšeš- jsou to vlastně dvě jiné hry), spíš jsem to myslel tak, že je to lepší než nic :-) (Ale jinak se mi TRA taky líbí- a to tak jakože hodně :-).

      Určitě by Re/Visioned mělo tu u tebe na blogu své místo, i když to není žádný zázrak. Já teď momentálně sleduju dokumentíky od GameTap (taktéž na YT), sice nic nového pod sluncem, ale je fajn sledovat Tobyho a další lidi z Core Design, kterak mluví o TR :-)

      Vymazat
    3. Ano, lepší než nic je to určitě :))
      Dokumenty od GameTap musí být taky mimořádně zajímavé! :) Tak přeji příjemnou podívanou :)

      Vymazat