čtvrtek 16. února 2012

Stačí jen napsat váš e-mail...

Už delší dobu tu přibývají jak články z rekonstrukce (tedy články z jeanettesworld), tak články nové, které jste ještě nečetli. Už tady padlo, jestli bych sem nepřidala nějaký odběr článků, abyste nemuseli mít neustále otevřenou Lařinu encyklopedii a sledovat, jestli se v ní neobjevilo něco nového. Přeci jen, nové články se pod přívalem těch z předešlého blogu trošku ztrácejí. Pod sloupcem s výměnou odkazů tedy najdete odběr článků. Upozornění na každý nový článek na blogu vám potom přijde na e-mail a pro vás to jistě bude pohodlnější. Většina z vás má totiž doménu na blog.cz (někteří třeba nikde) a nové články se vám tedy nezobrazují na hlavní stránce. Stejně tak je to se službou blogger - zatím nevím o tom, že by bylo možné sledovat novinky na ostatních blozích jiným způsobem.

Je to podobné jako s komentáři, ale pro jistotu napíšu, jak přidat svůj e-mail do odběru:
  • Do okénka napište svůj e-mail a klikněte na Submit.
  • Naskočí vám modré okno s bílým polem (Feed Burner). Nelekejte se, to je úplně v pořádku.
  • Nahoře zkontrolujte, jestli je e-mail správný a do dolního pole vepiště antispamový kód.
  • Klikněte na Complete Subscription Request.
  • Běžte na svůj e-mail. Měl by vám přijít potvrzovací e-mail od Feed Burner.
  • Klikněte na potvrzovací odkaz. Objeví se vám nápis Email Subscription Confirmed.
Tímto je vaše "miniregistrace" dokončena, a můžete očekávat, že o každém novém článku na Lařině encyklopedii budete informováni e-mailem. Může se stát, že upozornění vám přijde o několik minut (možná i hodin) později od zveřejnění článku - to je tím, že blogger je americká doména a může za to posun času :) Upřímně tedy doufám, že novou změnu uvítáte a bude vám k užitku.

4 komentáře:

  1. Výborný nápad, políčko vyplněné a novinky nechť putují na můj mail :)
    Jinak moc chválím tu tvojí neskutečnou sbírku věcí s tématikou TR (tuším, že už jsem ti to jednou chválil, ale to nevadí, rád to napíšu znovu :P) a zároveň i tak trochu závidím :) Sice mi loni Ježíšek nadělil figurku Lary (tu z TR: Underworld) a taky knížku "Kolébka života", ale do tvé sbírky mám hodně daleko :)

    (Btw tak už jsem konečně založil ten blog na blogspotu, odkaz na něj, teda jestli budeš chtít, najdeš na mém "starém" blogu ;-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!
      To jsem ráda, že jsi sem zavítal :) Děkuji. Ano, už jsi mi ji asi jednou chválil, takže ještě jednou díky :) No, já tak nějak pomalinku sbírala během let a ono se to nějak nastřádalo... Takže asi tolik k mé sbírce :) Vypadá to, že je toho rozloženě hodně, ale ve skutečnosti je to pár věcí :)

      Na blog jistě ráda zavítám!

      Vymazat
    2. Však já tu už byl několikrát, jen jsem o sobě nedával vědět :)Máš to tu super, jak po designové, tak i po obsahové stránce. Rozhodně mě můžeš řadit mezi pravidelné čtenáře ;-)
      Jinak není třeba být skromná- ta sbírka JE velmi bohatá :)

      Vymazat
    3. Opravdu moc ti děkuji :)
      Říkala jsem si, že tu jsou jistě takoví čtenáři, kteří o sobě jen nedávají vědět :) I tak si jich všech ale moc vážím. Věř, že stejně tak já budu tvým věrným čtenářem :)

      Vymazat