sobota 25. února 2012

Angel of Darkness PSP Theme (by Jeanette)

Nápad s vytvářením témat pro PSP mě velmi nadchl (a kdybyste byli takový PSP pařan jako já, jistě byste mě chápali). Nedalo mi to a zkusila jsem si vytvořit své vlastní téma... Paradoxně s tematikou jediného Tomb Raideru, který pro PSP není. Zato je ale graficky velmi dobře zvládnutý.

Myslím, že na to, že je to má první práce, to vůbec není špatné :) Koneckonců, to uznejte sami... Mám pro vás dvě verze - jedna verze tématu má obrázky jen u hlavních ikonek (Game, Photo, Music, Settings...), druhá je má i u druhé třídy ikonek (u podtříd).

Pokud sem přijde nějaký PSPařan, budu moc potěšena, pokud tento můj drobný download užije, a když se bude dokonce líbit, budu ještě raději. Návod pro to, jak dostat téma do PSP jsem již psala, pro všechny případy ho najdete tady.

Stahuj: TR AoD PSP Themes (by JC)

Náhled

Samozřejmě, bez náhledu by to nešlo ;) Mám pro vás v dobré kvalitě podklad - tedy wallpaper. Moje PSP ale neumí dělat screenshoty, takže abyste viděli celé téma, musela jsem sáhnout po jiném řešení - proto prosím omluvte kvalitu obrázků. Snad postačí alespoň pro orientaci.

Základ tématu

Náhled tématu
Pro zvětšení obrázků na ně klikni.
Verze s první třídou ikonek.
Verze s ikonkami pro podtřídy.
______________________________

6 komentářů:

  1. Jeanette, jelikož jsem PSPpařan jako ty :D neodolala jsem a tohle pozadí jsem si ihned stáhla a je naprosto dokonalé! Skvělá práce! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý, díky, tak to se tu brzy objeví další kousky :)

      Vymazat
  2. škoda že už nemám PSPčko :) občas semi po něm zasteskne :) ale vim žeje v dobrých ručkách ♥
    ale přemýšlím otý PSVitě ;) každopádně Lexince byse tohle mohlo určo líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to bych si i stáhla, ale šetřim misto, zatim vedou ty iso hry :D Pokud bude větši karta, tak o tématu s Larou hodně vážně popřemýšlim ;)

    OdpovědětVymazat