úterý 21. února 2012

Adventures of Lara Croft... Už i u Jeanette doma!

Díky ochotě jedné úžasné slečny a vlastně díky náhodě mi do sbírky přibylo několik drobností. Respektive tři - a jsou to opravdické unikáty. Přišly ke mně až z Ameriky a já si jich nesmírně, nesmírně vážím...

V první řadě dva nádherné anglické komiksy, ještě zabalané. Člověk je otevře a vstřebá tu nádhernou vůni papíru. No a ve druhé řadě nádherná figurka Lary z TR3. Krásně propracovaná postavička s diorámatem u vodopádu, nasazovacími zbraněmi a krokodýlem, která jako by přímo z Pacifiku vypadla. Myslím, že tomu se dá říkat skutečný Poklad - figurky s klasickou Larou už není tak jednoduché sehnat... Figurka mě moc potěšila, ve skutečnosti je totiž ještě hezčí, honosnější a propracovanější, než jsem vůbec čekala...

Chtěla bych dotyčné za obchod moc poděkovat. Věcí si nesmírně vážím, stejně tak jako si nesmírně vážím všeho, co pro mě dělá... Děkuji.
Více fotek ve článku Figurky / Sošky nebo Knihy / Komiksy.
______________________________

5 komentářů:

  1. Já vím, že závist je špatná vlastnost, ale takovýto poklad ti vážně závidím- ale zároveň i moc přeju :)
    Komiksy jsou nádherné (sám bych snad neměl ani odvahu je z těch fólií vyndat, to už bych spíš pro ně zřídil nějakou vzduchotěsnou místnost :P), ale ta figurka... nemám slov. Tvé sbírky se pořád nemůžu nabažit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V rámci mezí snad není :) Dokud se u mě neukážeš s pistolí, že to všechno chceš šlohnout, dá se to tolerovat :D

      Děkuju ti. Já zase obdivuju tvou sbírku s HP! Kdysi jsem taky něco málo sbírala - sběratelská alba, kupříkladu, na co si teď vzpomenu... Ale nevydrželo mi to, spokojila jsem se s knihami, filmy a PC hrami :)

      Vymazat
  2. wooow! že z ameriky... fíha! a ešte k tomu takéto vecičky, ako soška a komixy. no niekomu je dobre :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám prostě na to jenom jednu odpověď: Když Laru tak miluješ, není co řešit :)

      Vymazat
  3. To je ta správná odpověď ;) "když ji miluješ, není co řešit"
    Ta soška je krásná opravdu;) :-*

    OdpovědětVymazat