úterý 31. ledna 2012

Leden 2012: Který Tomb Raider byl váš první?

První díl Tomb Raider, který jsme si zkusili, jistě zůstane v našich srdcích pevně uchovaný. Přeci jen, co je první, je skutečně nezapomenutelné, proto pro každého bude mít slovo "jednička" jiný význam. Ať už jsme ale začínali skutečnou jedničkou, pětkou nebo nějakým dílem od Crystal Dynamics, důležité je, že jsme si hlavní hrdinku hry moc oblíbili. A že jsme si ty ostatní Tomb Raidery alespoň zkusili, pokud jsme je přímo nedohráli...

Nuže, v lednu mě zajímalo, který Tomb Raider jste hráli jako první. Výsledek ankety ukázal, že většina z vás, kteří jste hlasovali, jste Laru poznali ještě za její klasické éry - v době Core Design. Nejvíc vás poprvé poznalo Laru ve druhém díle: Starring Lara Croft. Musím se přiznat, že to mi udělalo docela velkou radost - i já jsem poznala TR právě díky tomuto úchvatnému dílu.

Na druhém místě se drží TR Legend. Předpokládám, že se jedná spíše o tu mladší generaci, hru TR Legend provázela velká reklamní akce a proto si jí všimli i ti, kdo Tomb Raidera předtím nehráli. Ovšem mé domněnky mohou být samozřejmě mylné :)

A jako třetí zůstává Tomb Raider 1: Featuring Lara Croft. Není nad to poznat Laru hned v jejích počátcích :)
V únorové anketě se více zaměříme na hlavní hrdinku. Berete Laru jen jako postavu z polygonů a zpříjemnění volného času, nebo jste jí přímo posedlí?

10 komentářů:

  1. Pro mě neznamená Lara jen koctičkovaná postava pro mě je jako živí člověk tak jsem do ní posedlí ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som začínala s tomb raider legend... to je taký revolučný diel :D
    v novej ankete som hlasovala za to, že je to môj životný idol, lebo ja laru stále nehrám, niekedy sa musím aj učiť, venovať sa blogu a chodiť sa zabaviť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Legend je revoluční díl tak trošku :)
      Mám tou odpovědí na mysli, že se Larou hodně zabýváš, sbíráš předměty, vyrábíš fan art a tak podobně :) Což třeba na mě docela sedí :D

      Vymazat
    2. jaj :D no ja som už hlasovala, ale tak, vlastne v tom prípade na mňa sedia oboje odpovede, pretože je to môj vzor a samozrejme larou sa zapodievam :-)

      Vymazat
    3. Příště nechám možnost hlasovat dvakrát :)

      Vymazat
    4. to sa dá? :D teda tu na na blogspot? fu... o tom som ani netušila :D

      Vymazat
    5. Dá :) Ale tentokrát mi to nepřišlo třeba. Tak příště :) Ono mi to už teď nepůjde změnit, jakmile někdo dá hlas tak se anketa měnit nedá :)

      Vymazat
  3. můj 1. díl byla trojka :)
    dodnes si pamatuju svý první krůčky :)

    OdpovědětVymazat
  4. A ako sa volá modul ganget na anketu.

    OdpovědětVymazat