sobota 21. ledna 2012

Děkuji vám za ten příjemný start!

Musím říct, že jsem tento blog zakládala s troškou nedůvěry v to, jak ho přijmete a jak se vám bude líbit. Je mi jasné, že kvůli doméně blogspot.com už zřejmě nebude tolik na očích jako kdyby byl na blog.cz (mám na mysli zobrazování nových článků na hlavní stránce a podobně). Přesto doufám, že si na něj čas od času vzpomenete a navštívíte ho, jako tomu je právě nyní, o čemž mě pilně přesvědčujete. Musím se přiznat, že číslo 170 návštěv po pěti dnech existence blogu je pro mě víc než příjemným překvapením. Přesvědčuje mě, že ta práce není marná. Tento blog vznikl čistě proto, že mě baví psát o Tomb Raider, pokud mé články nadále baví i vás, je to dvojnásobná odměna. Samozřejmě jsem za to číslo velice ráda a budu ještě raději, když bude dále narůstat. Díky, že jste Lařinu encyklopedii tak hezky přijali.

Chtěla jsem vás ještě upozornit, že během neděle se tu objevím zřejmě až k pozdějšímu večeru. Jeanette se totiž má - díky jistému člověku - na světě velmi krásně, ale aby se měla ještě lépe, musí si vydělat pár penízků :) Takže se nebojte, že bych byla zavalena množstvím čekajících článků, nervózně přešlapujících a čekajících na přesun a nemohla se přes ně prokousat. Kdepak, pořád jsem plná síly zveřejňovat nové a nové články, jenom právě nebude možnost. Ovšem mohu vám slíbit, že od pondělí se do toho zase vrhnu s plným nasazením.

Co se týče "rekonstrukce", tedy přesouvání článků z jeanettesworld, ta je zhruba tak v polovině. Článků na tomto blogu je požehnaně a byla by škoda je sem nepřesunout. Takže tu bude ještě chviličku trošku zmatek. Já věřím, že do konce ledna už bude všechno na svém místě a budu se moci do toho s vervou vrhnout - překládat pro vás články, zveřejňovat články o starých TR i novinkách z oblasti TR a věnovat se zajímavé tvorbě.

Několik informací na závěr

Díky Macuš, která mě upozornila na nemožnost psaní komentářů pod článek pro neregistrované uživatele. Dosud jste mohli psát pod článek komentáře jen v případě, že jste byli zaregistrovaní na nějaké službě, která spadá pod Google (což většina z vás zřejmě není a proto vám nešly vkládat komentáře). Nyní, když budete vkládat komentář, vyberte jednu z posledních dvou možností a už to půjde. Před vložením komentáře musíte vypsat tzv. antispamový kód, ale to je otázka dvou vteřin.

Založila jsem stránku Lařina encyklopedie na Facebooku. Kdykoliv se tam můžete přidat.

Konstrukce a kostra blogu je zatím také ještě v plenkách. Ráda bych, aby to zůstalo takhle, ale neříkám, že se do budoucna ještě nemusí pár detailů změnit. Co vám ale mohu rovnou prozradit je, že obrázkový odkaz na pravé straně menu (TR encyklopedie) bude funkční. Kdy, to se uvidí. Už to ale mám naplánované, abyste tady mohli skutečně hledat jako v opravdové encyklopedii.

Do budoucna plánuji přidat Odběr novinek (což je geniální nápad pro změnu Evy), abyste na každý nový článek dostali upozornění e-mailem a nemuseli tak mít Lařinu encyklopedii otevřenou pořád. Prozatím to ale považuji za bezcenné, protože si myslím, že dosud se zde zveřejňují pouze články, které už znáte a navíc by vám chodily e-maily třeba desetkrát denně, a to už je trochu otrava. Pokud se ovšem i v současné době objeví něco, co jste ještě nečetli, vždy na tyto články dávám upozornění na stránku na Facebooku (ha, našla jsem alespoň jedinou kladnou a praktickou vlastnost této zákeřné sociální sítě).

To by pro tentokrát bylo všechno, ať těch novinek není zase moc najednou :) Ještě jednou díky za vaše návštěvy a doufám, že se tu objevíte víckrát, či že se tu snad i začnete objevovat pravidelně. Já se na vás budu moc těšit zítra večer s dalšími novými články. Vy si užívejte neděli s Larou - hrajte, čtěte, objevujte a zdolávejte levely.
Jeanette

9 komentářů:

  1. ahoj jeanette, jsem tu po několikáte ale to mi ještě nešly psát ty komentáře.Musím říct: PÁNI máš to tu moc hezké! Za 5 dnů existence jsem já měla tak 28 ale to už je jiná kniha.... jinak gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéj... som rada, že som ti pomohla s komentármi, neviem síce, akým spôsobom, ale tak aspoň som na niečo bola užitočná :-)
    To čo spravili Lare sa ani mne nepáči, myslím, že žiadnemu fanúšikovi Lary sa to nepáči
    Ale k článku... duchaplné :D takto... na facebookovskú stránku som sa už pridala, dúfam, že všetky články budeš mať čochvíľa tu. Moc sa mi páči, a to sa už budem opakovať, že to tu máš prehľadné, pekný design a tak originálny názov blogu, že v živote by ma nič tak originálne nenapadlo. Si píš že budem tvojím stálym návštevníkom :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc vám všem děkuji :) Je mi velkou ctí, že se vám tady líbí.

    Macuš: bez tebe bych si nevšimla, že mohou přispívat jen registrovaní :)) Myslela jsem si, že problém je v kódech, ale byl v tomhle. Asi bych na to jinak nepřišla :) Ještě jednou díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jáj už toľko neďakuj :-) už si mi asi 4-krát poďakovala :-) a pritom ani nie je začo, lebo som ti pomohla, ani neviem ako

      Vymazat
  4. Každá návštěva mého blogu je hodná poděkování :) Já si toho moc vážím, protože mě to žene dál.

    OdpovědětVymazat
  5. Mnoho štěstí na tomto blogu:)
    Je opravdu hezký,moc se mi líbí jak je udělaný,že je přehledný,a propracovaný..
    jen tak dál :-*♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty víš, že od tebe to potěší ještě tisíckrát víc...
      Děkuji ti ♥♥

      Vymazat