pondělí 22. srpna 2016

Co se děje nebo neděje?

Navigace: Co je nového na blogu?

Ačkoliv venku sluníčko pálí a prázdniny se už přehouply do druhé poloviny, kdy zbývá posledních pár dní, které bychom si měli o to víc užít, mé momentální pracovní nasazení tomu vůbec neodpovídá. V době dovolených je teď práce hromada a já se pomalu začínám potýkat se situacemi, kdy si říkám: "Tak zítra něco přidám, dnes už vážně nemám čas..." Jenže takhle si to člověk řekne párkrát a najednou zjistí, že poslední článek na jeho blogu přistál před více než týdnem. Tempus fugit.

Ovšem neaktivita je jenom zdánlivá. V pozadí se pořád okolo Lařiny encyklopedie něco děje, jen to není moc vidět.

  • Komentované gameplaye - neskončily a ani neskončí, akorát jsem se zrovna trochu zasekla. Hra se šprajcla a ne a ne mě pustit vpřed. Když se snažím dostat z levelu 40 Fathoms do levelu Wreck of Maria Doria, vyskočí na mě namísto zrezivělého vraku chybová hláška s oznámením, že "se nepodařilo nahrát textury pro následující level". Vzhledem k tomu, že nepomohlo ani přepsání uložených pozic či několikátá reinstalace hry, vypadá to na problém, který budu řešit delší čas. Svět je dnes plný patchů a všemožných vychytávek, stačí jen najít ten správný pomocný soubor.
  • Encyklopedie světa Tomb Raider - pořád hledám v dosavadních článcích hesla, která v TR encyklopedii chybí. Snažím se ji trochu zaktualizovat, doplnit a přidat všechna písmenka. Momentálně je situace taková, že rozepsaná jsou všechna chybějící písmenka, jen do nich vepsat poslední hesla, která zatím chybí.
  • Zařazení do oficiální TR komunity - rozhodla jsem se Lařinu encyklopedii zařadit do oficiální komunity TR stránek, s čímž je spojeno dost práce. Ale vše se blíží ke konci a vlastně už se jen dolaďuje několik detailů, které čekají na schválení a konečné zařazení mezi oficiální fan weby.
Ačkoliv přidávání článků se poslední dobou dost zpomalilo, děkuji vám, že mi stále zachováváte přízeň a že to příliš neovlivňuje návštěvnost webu. Díky za pochopení a určitě si brzy vylepším reputaci nějakým smysluplnějším článkem.
Vaše Jeanette.

4 komentáře:

  1. Mluvíš mi úplně z duše s tím časem. :D Taky si furt říkám "až zítra, dnes už to nestíhám"... ale teď se mi to trochu uklidnilo, tak jsem konečně měla čas zase máknout. :)
    MOC a MOC Gratuluji k zařazením se mezi oficiální fan weby! Teď si to teprve budeš moci správně užívat, když budeš moci do toho "zákulisí" či jak to nazvat. ;) A budeš dostávat novinky dříve + hafo dalších bonusů. :)
    Těším se na nové články! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem k ofciálnemu zaradeniu medzi oficiálne weby. K tomu problému k TR2, skús ísť do zložky, kde je TR2 nainštalovaný a choď do súboru DATA. Skús vymeniť súbry keel.TR2 a unwater.TR2 za moje: https://uloz.to/!6nBnHxCuS/keel-tr2 a https://uloz.to/!pwqY6GWZw/unwater-tr2 . Dúfam, že to pôjde, ak nie, tak bude problém niekde inde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!
      Děkuji určitě zkusím zamětit soubory, až budu spouštět příště hru. Moc díky za tvou vůli mi pomoci :)

      Vymazat
    2. Děkuji ti moc, skutečně to pomohlo. Zřejmě jsem mela dva soubory špatně nahrané nebo neaktualizované. Level Wreck of the Maria Doria nyní naběhl zcela normálně. Patří ti mé obrovské díky :)

      Vymazat