středa 8. června 2016

Top 10 Tomb Raider Levels

Levelů v Tomb Raider bylo už nespočet. Jistě má každý sestavený žebříček svých oblíbených levelů. Video "Top 10 Tomb Raider Levels" od Watchmojo.com mě donutilo zamyslet se nad svou vlastní desítkou, když se podívám na všechny Tomb Raidery od prvního do posledního (který jsem hrála).


A jak vypadá desítka Jeanette?

1. TR2 - The Great Wall
2. TR5 - Streets of Rome
3. TR2 - Barkhang Monastery
4. TR 3 - Lara's Home
5. TR 2 - Wreck of the Maria Doria
6. TR3 - Coastal Village
7. TR6 - Biodome
8. TR Legend - Bolivia
9. TR Anniversary - The Lost Valley
10. TR Underworld - Thajsko 

Mojí "topku" hodně ovlivňují fakty, že s některými levely už jsem srostlá několik let, prakticky už od dětství. TR Legend byl vlastně můj třetí Tomb Raider, takže Bolívie byla ta část, kde jsem mohla hru krásně obdivovat. Pamatuju si, jak před vydáním TR Anniversary vyšlo demo, které se odehrávalo v The Lost Valley a já ho hrála pořád dokola, jak se mi to líbilo. Na těch raptorech na konci dema se daly dobře naučit headshoty. A to samé bylo s TR Underworld a částí v Thajsku, kterou jsme si také mohli zahrát o něco dříve než celou hru. TR2 je na prvních příčkách právem, protože je to můj nejoblíbenější díl a Lařino sídlo v TR3 s terčem na Winstonově veteránské vestě je prostě nejlepší ze všech.

A jak vypadá vašich Top 10 levelů?
_______________________

Zpět k rozcestníku Zajímavosti

Navigace: Zajímavá videa s tematikou TR

4 komentáře:

  1. Hezkej výběr levelů, potěšilo, že tam máš i Streets of Rome z Chronicles, tenhle level miluju, má takovou hrozně příjemnou atmosféru (navíc Řím je krásné město).
    Ale vybrat deset nej levelů? Tyjo, těžkej úkol :-) Určitě by tam byl ten vůbec první z klasického TR, jen ten pocit, kdy vlezete do jeskyně a zavřou se za vámi dveře- nádhera :-)
    Pak určitě level v Benátkách z TR2 (páč Benátky jsem sám navštívil, tak je to taková nostalgie :-), level v TR3, kdy Lara narazí na emzáky (a ten WTF pocit, kdy člověk vleze do létajícího talíře :-), pak určitě nějaký level z Irska z TR Chronicles, level v Anglii z Legendu, kdy se na konci Lara utká s tou příšerou, ten taky miluju... ne, tohle je fakt těžký :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký výběr! :-) Ani si netroufám hádat ten můj, protože jsem třeba vůbec nehrála Zlaté díly, ani trojku a pětku. :-( Ale až budu mít více času o volnu, pokusím se projít Croft Manor a Indii na jeden zátah :-)

    OdpovědětVymazat
  3. doufám, že se k těm uplne prvním třem dílům někdy dostanu, navic ted, po te dokonale grafice nových tr :D vzdyt ja když byla mala jsem TR4 hrala nekolik let :D ani si jej už nepamatuji :D

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju všem za příspěvky.

    Výběr je těžký. Přepisovala jsem ho snad třikrát, než jsem sestavila top desítku. Takže vás chápu, naprosto :)

    OdpovědětVymazat