sobota 21. května 2016

Konečně nastal ten den!

Milí přátelé, myslela jsem, že se tohoto dne snad nikdy nedočkám. Ale jak to tak vypadá, zdá se, že i mně bude brzy dopřáno projít si s Larou její poslední dvě žhavá dobrodružství v podání Square Enix a lákavého dabingu Camilly Luddington. Ačkoliv můj postoj k TR 2013 nebyl od začátku úplně pozitivní, já doufám, že mě hra mile překvapí.

Každopádně pro Lařinu encyklopedii to znamená, že se posune o pěkný kousek dál, protože nyní budu schopná doplňovat rozcestníky k nejnovějším TR a nezůstanu zaseknutá u klasických dílů (ačkoliv se jim budu věnovat i nadále, samozřejmě). A jakmile dokončím hraní všech TR level po levelu, další herní report se bude týkat právě Tomb Raider 2013. S tím také přijde recenze, rozcestníky, doplňování infa... bla bla bla. Už se moc těším, až vás všechny, kdo to již znáte, hrdě doženu.
_______________________

Navigace: Jeanettin extra herní report

6 komentářů:

  1. Tak konečně! Gratuluji a už se moc těším na tvé dojmy a postřehy! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super! Taky se těšíme na nové příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělá zpráva! Snad tě bude bavit a užiješ si hraní. :-) Už teď se těším na tvůj názor a na tvé dojmy. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mám zatím hotových asi 13% hry. Ne že by mi to nešlo ale užívám si to zpracování a prostředí a vždy se snažím prolézt každý kout Jsem v té části, jak Lara musí jít spravit vysílač nahoru na tu špičku. A musím říct, že jsem zatím nadšená! Líbí se mi, ž máš spoustu způsobů, jak zlikvidovat nepřátele. Akorát je teda fakt že oproti té staré se docela dost rozmluvila :D Ale líbí se mi to, protože člověk to s ní pak o to víc prožívá intenzivněji. Jako že jsem se zezačátku k TR13 stavěla spíš negativně. Uvidíme, ale myslím, že recenze bude velmi pozitivní.

      Vymazat
    2. Tak to chápu, ani já jsem zprvu z této hry nebyla nadšená, ale vyvinula se docela hezky. Hlavně příroda je tam nádherná, takže kochání není divu. :-)

      Vymazat