čtvrtek 28. dubna 2016

Jak FattyPillow hraje Rise of the Tomb Raider?

FattyPillow je snad nejznámější český streamer a youtuber. Svými historkami a projevy si získal tisíce fanoušků i okruh těch, co ho nemůžou vystát. Během svého vysílání vždy hraje nějakou hru. Tentokrát si vzal na mušku Rise of the Tomb Raider.

Fattyho sleduji ráda, proto mi jeho gameplay RoTR neunikl. A musím říct, že v mnoha ohledech s ním musím souhlasit. Například, když se snaží udělat nějakou věc, nejde to, pak ji zkusí po chvíli znova a najednou to jde. Výkřik "vždyť jsem to teď dělal!" míváme společný. A to nejsou jenom případy RoTR, ale i ostatních TR.

Navíc je jeho komentář místy dost vtipný a ehm... chlapský. Výrok "je to úchylný, hoši, dívat se na zadek mařce na počítači" si budu pamatovat ještě dlouho. Příjemnou zábavu.








_____________________________

4 komentáře:

  1. Tvoje gameplaye mě baví víc ;-) Ale špatné to není.
    TR v "postapokalyptickém světě" mi přijde jako dobrý nápad: https://www.youtube.com/watch?v=lqBdXc5pp9E
    A líbí se mi, jak to s menu připomene Chronicles :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ačkoliv nechápu, jak je to možné, že máš moje gameplaye radši. Já nejsem vulgární a vůbec nenarážím na Lařino pozadí nebo popředí :)

      Jinak děkuji moc za ukázku! Je to velice zajímavé. Ráda se tím budu v budoucnu zabývat.

      Vymazat
  2. No... právě kvůli tomu! :-))
    Tvoje gameplaye mají super atmosféru, vůbec bych se nezlobil, kdyby jsi někdy okomentovala i Chronicles, můj nejoblíbenější díl z klasických TR :-)

    Není vůbec zač, narazil jsem na to náhodou. Jinak by mě zajímalo, co říkáš na představitelku Lary v novém filmovém TR (schválně tu nebudu psát její jméno, nechám to na tobě, aby jsi ho odtajnila :-). Za mě spokojenost, byť jsem doufal v Angličanku :-) Ale mohlo by to být zajímavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě můžu potěšit, protože Chronicles - jakožto můj druhý díl Tomb Raider v životě - budu nahrávat hned po TR2 :) rozhodla jsem se to nahrávat podle toho, jak jsem hry odehrála. A Chronicles byl hned druhý.

      Vymazat