čtvrtek 3. března 2016

Desetkrát a pořád stejná

Doppel ZGZ vyrobila hezký obrázek k 20. výročí Tomb Raider. Na jednom obrázku je hezky vidět vývoj naší hrdinky a fakt, že během dvaceti let se změnil pouze počet polygonů, ze kterých je vytvořená. Okouzlující, důvtipná, jedinečná a legendární je stále.
______________________

Zpět k rozcestníku TR Fan Art

Navigace: Unikátní fan tvorby

7 komentářů:

  1. Obrázek jsem už viděla a musím souhlasit... ať se chová jak chce... pořád je to naše milovaná Lara. :)
    Krásné dílo.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná je všude, ale nemůžu si pomoct, ten její temný look v Angel of Darkness se mi líbí asi nejvíc :-)
    Moc by mě zajímalo, jak by to s Larou bylo, kdyby jí Eidos nechal i po šestém dílu Core Design, popravdě by mě další kapitola, načrtnutá v AoD, bavila převelice, ono vůbec by se mi tenhle styl TR líbil, temný, dospělejší, s Larou na jednu stranu neohroženou, na druhou však zranitelnou a tak nějak lidštější... Jj, hezké představy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi moje krev. Lara z AoD má pro mě zvláštní kouzlo, vůbec nevím proč, ale její vzhled je pro mě nejatraktivnější. Po AoD skutečně byla v plánu další hra, která měla vzniknout po Anniversary od Core - bohužel všichni víme, jak to dopadlo, takže Core neměl svoje práva a finance, aby projekt dokončil. Ten projekt měl nést název "The lost dominion" a skutečně měl navazovat na AoD. Takže bychom viděli, jak by to pokračovalo s Kurtisem a nehorázně mě štve, že v AoD bylo tolik otevřených kapitol, které nebyly dokončeny.

      Já osobně - a asi nebudu sama - bych si strašně moc přála, kdyby se Core (nebo část) dala zpět dohromady a dotáhla do konce Anniversary i Lost Dominion. Kdyby jim Eidos poskytl alespoň malinko možností a finančních základů. Neříkám, že nová Lara se mi nelíbí, ale vlastně to, jak by se Lařin charakter vyvíjel po tom, co se stalo v Last Revelation a následně v AoD, z toho občas dodnes nemůžu spát...

      Děkuji za tvůj názor. Třeba se jednou dokčáme, a Eidos se umoudří. Doufám.

      Vymazat
  3. O Anniversary od Core samozřejmě vím (a podle těch walkthrougs, co jsou na YT, to mohlo vypadat moc pěkně, o to spíš, že to ani není finální verze, která mohla být ještě vybroušenější), ale že mělo mít AoD opravdu přímé pokračování čtu poprvé- a pěkně mě to teda štve, že k němu nakonec nedošlo :-)

    Eidos s Core Design slušně zametl, někde jsem četl rozhovor s někým od Core a bylo to docela nechutné... Taktéž doufám, že se Core k TR někdy v budoucnu ještě dostane, naděje umírá poslední :-) A navíc- od nich ta Lara vypadala stejně vždycky lépe B-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem něco vyšťourala, nechci nic říkat nahlas, ale myslím, že se v tom shodneme, že to nebylo úplně fér. Probojuju se všemi články, které se mi urodily v hlavě a slibuji, že i o Lost Dominion se tu brzy dočteš.

      Jinak vzhled Lary se už asi nikdy nevrátí, AoD zůstane ještě jedinečnější tím, že Lara už taková asi nebude. Doufám alespoň v příběh, který by se snad mohl vrátit, ale to by se musel Square Enix umoudřit a po svém výroku: "zapomeňte na to, co jste dosud věděli o Laře Croft" se to zdá opravdu jen jako mlhavá naděje. Ale nikdo neví, co bude :)

      Vymazat
  4. jj akorát dříve trochu více "kostičková" :D stejne ji mam nejraděj v TR4, pak asi TR AOD, TR L, TR A :)

    OdpovědětVymazat