středa 24. února 2016

Vzhledy blogu

"Lara in books"
Tento design tu byl od založení blogu, tedy od ledna 2012 až do února 2016, tedy celé čtyři roky. 
"Lara and Sphinx"
Včera jsem dostala nápad na nový design a dnes byl na světě. Aktuální design, který přišel v únoru 2016.

"Sphinx in Tomb Raider 2"
Design má stejný základ, mění se jen záhlaví, které podle mě více připomíná klasickou atmosféru TR. Tento design tu byl od února do března roku 2016.

"The Spring Great Wall"
V duchu TR2 zůstaneme (protože já mám pro něj neuvěřitelnou slabost) a přesuneme se rovnou k Velké čínské zdi, kde jsem se zeleným designem snažila navodit jarní atmosféru. Vznikl 21.3.2016.

"The Storming Island"
Zatímco na ostatních blozích panuje spíše letní nálada a vzhled, ke mně se můžete přijít ochladit. Design pro léto je inspirován Tomb Raiderem 2013, který mě momentálně naprosto uhranul. Je tu od 2. června 2016.

"Underwater"
Design na motivy úchvatné série podvodních levelů v TR2. Při parných prázdninových dnech je fajn přijít se na Lařinu encyklopedii osvěžit a ponořit se pod vodu, abychom prozkoumali starý vrak. Stvořila jsem ho 9. srpna 2017 a jsem s ním nadmíru spokojená.

"Jungle"
Téměř po třičtvrtě roce opravdu nastal čas změny. Design inspirovaný misí v Indii z TR 3 připomínající nadcházející jaro, zavelel Lařině encyklopedii 17. března 2018.

"South Pacific Summer"
V létě od 20.7. 2020 začal web zdobit letní vzhled ve stylu South Pacific Islands. Moře, písek, palmy a teplo. I když občas zaprší, tady bude svítit slunce pořád. Design zde byl do 5.12.2021.

"Merry Christmas in Submarine"
Design inspirovaný misí v Rusku jsem měla v plánu už dlouho. A na Vánoční měsíce se velmi hodí. Design je na blogu od 5. prosince 2021.
______________________________

Navigace: Ostatní články týkající se blogu

4 komentáře:

  1. Nový design vypadá super, líbí se mi, že i tady má Lara knížku, páč knížky to je moje :-)
    A mám dotaz- ve čtvrtém dílu (myslím na PS1) funguje ukládání stejným způsobem jako u pětky? Tedy že už nemusím sbírat ty zelené krystaly jako ve trojce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ten dojem. Krystaly v TR3 byly pakárna. V TR4 se hra ukládá libovolně na pozici, kterou si sám zvolíš. Na PC je to tak, že dáš inventář a zvolíš ikonku s disketou Save. Na PSP (což je identická verze s verzí pro PS1), to funguje úplně stejně. Doporučuji ale ukládat na víc pozic - když se někde zasekneš, bude se ti líp přemýšlet když se vrátíš o krok dál.

      Držím palce a hodně zdaru - TR4 je celkem těžká, ale naprosto báječná hra.

      Vymazat
  2. Mi povídej, nejednou se mi stalo, že jsem si chtěl uložit nějaký delší úsek, vydal jsem se tedy pro krystal a... samozřejmě kaput :-)) Tak to je super, no já mám TR4 na PC, ale přemýšlím, že bych si ho pořídil i na PlayStationa (tam teda ještě budu muset pohledat nějakou Memory Card, aby fungovala na PS2), já se totiž s tím ovladačem kamarádím při hraní TR pořád tak nějak víc než s klávesnicí (od Legend se ale TR na klávesnici a myši ovládá skvěle).

    Děkuju, uvidím, kdy se k tomu dostanu, ale už podle tvých screenů... vypadá to krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě bude "Lara in books" vždycky TOP 1, jelikož vždy když jsem sem přišel, počítal jsem i s tímto designem :) Avšak ostatní designy se ti také moc povedly a změna dokáže být někdy i příjemná což se v tvém případě povedlo na jedničku :)

    OdpovědětVymazat