neděle 14. února 2016

Už jste někdy hráli všechny TR najednou?

Dostala jsem šílený nápad. Po svém posledním hraní TR na PSP v roce 2014 (na PC to bylo zřejmě ještě dřív) jsem se dnes rozhodla, že si je zahraju všechny najednou. Ne, nemám doma devět počítačů, ani nemám devět procesorů a ke každému jeden monitor. Jen jsem si říkala, jaké by to bylo projít si všechny TR level po levelu.

Pustím si první level z TR1, pak hru vypnu, pustím si první level z TR2, vypnu, potom první level z TR3... A jsem opravdu zvědavá, kdy mi z toho začne jít hlava kolem. Na druhou stranu si hezky projdu vývoj hry a pomaličku se budu dostávat ke všem koncům zároveň. Některé díly budu mít zahrané dřív (budou to zřejmě ty od Crystalu, protože ty moc levelů nemají) a uvidíme, který TR bude nakonec poslední, protože bude mít nejvíc levelů (myslím, že takový TR5 skončí brzo a například TR4 nebo AoD mi zbydou až naposled). Bohužel tedy budu muset opomenout TR9 a TR Rise of Tomb Raider, jelikož ty má sbírka zatím neobsahuje. Slibuju, že se samozřejmě polepším, nebojte.

Takže v herním deníčku teď budete nacházet články hezky ze všech TR po Underworld, level za levelem... Vzhledem k tomu, že se každý TR jinak ovládá, asi mi z toho brzo hrábne, a až budu přecházet z TR5 na TR AoD, Lara nejspíš umře, protože než si zvyknu na ovládání AoD, budu to vypínat, abych si pustila Legend.

Bláznivé, že?

Co se týče další aktualizace blogu - anketu jsem udělala přes blueboard, takže je zase funkční, necháme ji zde do konce března, snad se za tu dobu blog zase zajede. Jinak se tu určitě objeví Lařino kalendárium, nějaké ty fanouškovské tvorby a další články, které snad vrátí web znovu do starých kolejí. Za tu dobu, co jsem dala Laru k ledu, se objevilo spousta nových papercraftů, které musím poskládat a spousta námětů na obrázky, které musím nakreslit. Teď jdu ale hrát. Laru Croft. Ne! Všechny najednou!
____________________

Navigace: Co je nového na blogu?

2 komentáře: