úterý 23. února 2016

Jak to bude dál?

Asi jste si všimli, že Lařina encyklopedie se začíná opět pozvolna zaplňovat. Ve všem tom chumlu článků bych vám ráda objasnila, co se zde momentálně děje, na čem pracuji a na co se můžete těšit v následujících dnech.

Momentálně probíhá kontrola a aktualizace většiny článků. Články, které obsahují videa, je nutno zkontrolovat a aktualizovat, protože některá videa se už na YT nenechází a je třeba je z článků odstranit.

Stejně je tomu i u rubriky s mými videy hraní TR. Bohužel, můj účet byl během mé neaktivity z YT smazán, proto zde už nenajdete ani jedno fungující video z mého hraní TR. Což mě docela mrzí, protože si pamatuji, jakou jsem si s tím dala práci. Navíc ta videa už nikde ani uložená nemám. Podařilo se mi dohledat jen gameplaye z Angel of Darkness, budu to tedy muset nahrát celé znova. Nedá se nic dělat, apoň vím, do čeho píchnout, kdybych náhodou nevěděla, co přidat.

To ale asi nehrozí, protože zdaleka nejsou hotové rozcestníky ke klasickým TR a goldům. Pomalu se začínají zaplňovat i ty a já doufám, že v nich brzy budete moci najít to, co ke každému dílu právě budete potřebovat.

Další věc je, že se mi podařila dohledat spousta starých fotek - moje staré papercrafty, kresby, XNA Tvorby, které bych dnes už ani nepoznala, kdyby na nich nebyl můj podpis a nějaké nedokončené projekty, které bych ráda dotáhla do finální podoby. Týká se to například XNA Lara komiksu Tajemství rodu Abignonů, které má prozatím 2 kapitoly z plánovaných osmi. Díky Lufíkovi se mi podařilo znovu rozjet XNA a dokonce sehnat zpět modely, které jsem k modelizaci komiksu používala, takže vytváření nových kapitol začne co nevidět. Ještě jednou děkuju, Lufí.

Tomb Raider encyklopedie nezůstala stát. Jen se v oblasti TR objevily další hráčské pojmy (co se týče hlavně nových dílů) a bude mi chvíli trvat, než je zpracuji a zařadím do Encyklopedie světa TR. Proto se nebojte, že bychom končili před písmenem P.

Dále krátké info ohledně nových TR. Co se týče dílů Tomb Raider (2013) a nejnovějšího Rise of the Tomb Raider, musím vám bohužel oznámit, že rozcestníky k těmto dílům nebudou prozatím zaplňovány. Můj počítač mi totiž nedovolí si tyhle dva tituly zahrát. Zůstal totiž zaseklý v roce, ve kterém byl vytvořen a herní engine jde podstatnou rychlostí kupředu, a to můj počítač opravdu neutáhne. Samozřejmě mám v plánu koupit si novou techniku, není to ale levná záležitost a nevím, opravdu nevím, kdy se k tomu dostanu. Proto doufám, že prozatimní neaktivitu ohledně těchto dvou dílů budete akceptovat a neodradí vás to od návštěv Lařiny encyklopedie.

V neposlední řadě také děkuju teamu z Ladycroft.cz, že tento web zařadili do svých oblíbených odkazů. Odteď tedy Ladycroft nenajdete jen v oblíbených odkazech, ale i ve Výměně odkazů se spřátelenými blogy a weby.

Mám samozřejmě rozehrané druhé levely ze všech TR. Skončila jsem u AoD, takže mě čeká Legend, Anniversary a Underworld. V blízké době se tedy můžete těšit na další screenshoty.

Děkuji za vaše návštěvy, doufám, že pokud jste tu poprvé, zase se sem brzy vrátíte a v dohledné a krátké době se na vás budu těšit s dalšími články.
Jeanette
__________________________

3 komentáře:

  1. Rádo se stalo. :)
    A koukám, že máš taky hafo plánů... už se na všechny ty články těším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Příjemné překvapení, když mi na mailu přistály nové zprávy, že se Lařina encyklopedie zase probudila k životu, byť chápu, že čím je člověk starší, tak je toho času na podobné aktivity čím dál méně, jsem rád, že jsi zpátky, páč jak už jsem psal před lety, tvůj blog mě, co se naší Lary Croft týče, bavil vždycky nejvíc ;-)
    Tak co ti popřát? Aby si sem našlo cestu co nejvíc TR nadšenců, aby tu přibývaly podobně zajímavé články jako dřív a samozřejmě nějaký ten volný čas k tomu ;-)
    Tyjo, až jsem dostal chuť zahrát si nějaký starý dobrý Tomb Raider (Čtyřku! Páč té jsem nikdy moc nedal a přitom je to asi fakt nejlepší díl :-), jen nevím, jestli to na novém noťasu vůbec rozběhnu... No, uvidíme :-) (Koupil jsem si před asi třema rokama super balení prvních osmi dílů za asi dvěstěpade, tak by byla škoda, aby na to jen sedal prach :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám velikou radost. Jsem ráda, že právě ty jsi sem zavítal :)

      Vymazat