sobota 13. února 2016

Co se stalo s anketami?

Zdravím vás po dlouhé době. Když jsem po roce otevřela Lařinu encyklopedii, zhrozila jsem se a dojala zároveň. Zhrozila jsem se a zastyděla, když jsem si uvědomila, že poslední článek tu byl vroce 2014. A dojala, protože když jsem si přečetla zprávy ve Vzkazníku, zjistila jsem, že ačkoliv jsem vás zanedbávala, vy jste na mě nezapomněli a stále v Lařinu encyklopedii věříte.

Nevím, kolikátý je to už comeback. Ale já jsem zjistila, že za ty roky jsem k Laře nějak přirostla a i když TR zapínám v delších časových intervalech než dřív a co se týče novinek ze světa TR, jsem opravdu pozadu, přesto je mi tato žena stále nějak blízká. Jako by říkala: "Žando kde jsi zas? Byla bys tak hodná a zapla to PSPčko nebo na tom PC zapla TR? Už mi docela hrabe jak na mě padá prach." Tak jsem se jí rozhodla vyhovět, nainstalovala jsem si zase TR a otevírám Lařinu encyklopedii, abych na ni dál mohla přispívat. Zkoušela jsem to s jinými blogy. S jinými hrami. A i když mám dalších pár oblíbených titulů, nic nebudu dělat asi s takovým srdcem, jako TR encyklopedii.

Během té doby proběhly i nějaké změny na bloggeru. Třeba to, že mi nejdou do blogu vkládat ankety a stará anketa, jak asi vidíte sami, jako by nebyla vůbec aktivní a funkční. Ale ještě je tu BlueBoard, pokusím se ankety vyřešit nějakým jiným způsobem, aby nám každoměsíční rubrika nevypadla. Bohužel jsem ale potratila heslo a přihlašování, takže budu asi muset celý blueboard založit znova, to znamená i Vzkazník. Znamená to jenom to, že Vzkazník bude stejný, ale prázdný. Ten současný nemůžu nastavovat a editovat.

 Ovšem trošku času k editaci budu mít až v neděli večer nebo v úterý. Jenom jsem vám chtěla napsat, že jsem na vás nezapomněla. A že vám moc děkuju, že vy jste na mě nezapomněli také. Děkuji.
________________________

Navigace: Co je nového na blogu?

4 komentáře:

  1. Žanet!!! Konečně! :) Tak dlouho se tě snažím sehnat... už jsem ani nedoufala, že s tebou budu moci znova mluvit. Zkoušela jsem tě kontaktovat emailem, tady, na skypu, na FB jsem tě hledala i na dalších kontaktech, které jsem našla... ale vše bylo marné až jsem pomalu ztrácela naději. Máš na sebe nějaký aktuální kontakt? FB, skyp či cokoliv jiného, kde by jsme mohli prodebatit den? Tak dlouho jsme spolu nemluvili... a když jsem dneska našla na blogu vzkaz... samou radostí se mi rozzářil den. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Lufí. Děkuju za tvůj koment. Mně se taky rozzářil den :) Jsem ráda,že jste mě ještě nezavrhli. FB je Žanetka Matunáková, tak mě tam zkus najít, je pravda, že odkazy které mám tady v kontaktech už nejsou úplně aktuální, musím to zaktualizovat. Díky žes napsala a děkuji za přivítání :) Já už totiž nechodím ani na skype ani na icq. Každopádně se vždycky můžem kontaktovat přes blog. A jestli jsi mi posílala e-mail, tak jsem ho nějakým nedopatřením asi přehlédla, jinak bych ti určitě napsala.

    OdpovědětVymazat
  3. Na FB jsem tě našla, ale nejde mi ti poslat žádost o "friends" ani nevím proč. :D

    OdpovědětVymazat