neděle 2. března 2014

"Exploring is my drug."

Tentokrát nádherný fanart od jedné z českých fanynek. Kaki ve svém wallpaperu jasně dokazuje, že v jednoduchosti je ukryté to největší kouzlo. Ačkoliv použila dva zdánlivě úplně obyčejné obrázky, krásnou kompozicí a kontrastem udělala z wallpaperu jedinečné dílo, které krásně vystihuje atmosféru hry. Jen tak dál!
__________________________

Zpět k rozcestníku TR - Zajímavosti

Navigace: Unikátní fan tvorby

4 komentáře:

  1. Ó, moc pěkný :)
    Jak říkáš, v jednoduchosti je krása. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ale Jeanett, tak úžasný to zas není, jenom chvilka patlání vrstev obrázků na sebe :)

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle blog jsem objevil náhodou a klobouk dolů před tebou, věnuji se překladu jiné slavné herní, filmové a knižní serie (konkretně Resident Evil) a jsem pokaždé velice rád když se objeví někdo, kdo se odhodlá k tak těžké a časově náročné práci. Jen by mě zajímalo, zda jsi nepřemýšlela i na svém blogu vytvořit chronologickou časovou osu událostí, jenž se odehrály v Tomb Raider, na Wikia je tato historie popsána do roku 2000, ale od té doby nebyla aktualizována. Je pravda, že ve světě Tomb Raider nejsem tak obeznámen se vším a proto nevím, zda jde komiksy případně knihy zařadit do herní serie časové osy. Filmy beru zvlášt, ty jsem viděl a vím, že jsou to veskrze samostatné spin offy. Ještě jednou velké díky za tento blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, obávám se, že všechny události které se dějí v životě Lary Croft jsou tak hrozně chaotické, že je prostě nelze zařadit chronologicky po sobě. Už jen to že má několik druhů životopisů, několik druhů bydlišť a existuje několik jejích původů, to vypadá, jako by se vždy mluvilo o někom jiném. Ano, mohu se o to pokusit. Ale myslím, že ani potom nebudeme moudřejší :) Resident Evil rozhodně bude jednodušší chronologicky zařadit. Ačkoliv obsahuje víc postav a víc událostí. Lara už toho zažila tolik že by se vážně musela rozmnožit. Sama to nemohla stihnout..

      Nicméně děkuji. Nápad je to pěkný :) A vyzývavý.

      Vymazat