úterý 18. září 2012

(Ne)blogovat prostě (ne)jde!

Zkoušela jsem chvíli neblogovat. Nebudu říkat že ne, že mi do toho něco vlezlo a proto jsem se téměř měsíc nedostala k blogu. Opravdu to není v takových bídných výmluvách - ačkoliv jistou dobu to tak bylo, nikdy jsem nic nesváděla na to, že nemůžu kvůli něčemu psát. Jednoduše jsem zkusila, jaké to je chvíli neblogovat...

A co jsem zjistila? Že to prostě nejsem já! Asi je to podobně jako s kofeinem a cigaretami - chvíli to nemáte a jste prostě jaksi nesví. Na světě je šest věcí, bez kterých prostě nemůžu být, bez kterých to jednoduše nejsem já. Začnu podle abecedy: Alex, Blog, Káva, Kreslení, Lara a PSP. Bez nich to jednoduše nejde... Zkloubit všechno dohromady dá občas docela zabrat. Ale dosud se mi to poměrně dobře dařilo a já jsem si jistá, že to půjde i dál.

Dočasná nechuť zažehnána, jdu honem blogovat! Myslím, že mám co dohánět ;)

2 komentáře:

  1. To, jestli budeš pokračovat v blogování, je samozřejmě jen tvoje věc, ale byla by to fakt velká škoda, kdyby jsi všechnu tu práci, co sis s blogem dala, hodila za hlavu :)
    Pro mě osobně je Lařina encyklopedie jedna z pěti nejoblíbenějších webovek, tak se nediv, že jsem teď měl nějaký dva týdny skoro až absťák :D Né vážně, pokud se chci ze světa TR dozvědět nějaký novinky nebo zajímavosti, jdu ze všeho nejdříve sem :)
    Btw momentálně mám rozehraný tvůj milovaný TR: Angel of Darkness, s tím gamepadem to jen hned něco jiného (i když jsem teda pořád jen na začátku), ale Laruška už přeci jen o něco víc poslouchá :)

    Každopádně vítej zpátky ve světě blogerů :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem v žádném případě nemyslela, že s tím seknu, ale spíš to, že teď mám opravdu málo času. I když nadpis článku tak nejspíš vyzněl :) Ale díky za všechna ta slova, moc mě to těší :)

      V AoD si vystačím se základním ovládáním, ale chápu, že pro někoho to pak může být naprosto otřesný zážitek ze hry :) Držím palce, ať se daří :)

      Vymazat