neděle 29. července 2012

Nové příspěvky, půlka prázdnin pryč...

Uf. Právě jsem přišla z výletu, hezky a příjemně unavená :) Prázdniny se snažím užívat plnými doušky, pokud to počasí jen trochu umožňuje (ovšem nesmí být moc zima ani moc teplo, chce to tak akorát) a pokud zrovna nejsem v práci (což bývá tak šestkrát do týdne) :) Nicméně, dnešek skutečně stál za to! Navíc jsem konečně prošla ledový Tibet v TR 2 (já vím, Jeanette styď se, že ti to trvalo takovou dobu, ale na led moc chuť nemám a navíc mě trochu okouzluje Tekken, je to fakt sranda). Tedy se nacházím v Chrámu Xianů. A vypadám asi tak jako Lara na obrázku (na tom spodním, samozřejmě, zase tak hezky jako Lara od Ramireze skutečně ne, jsem nenalíčená, v domácím outfitu a právě jsem vylezla ze sprchy, takže se mi mokré vlasy lepí k obličeji). To by bylo tedy k první novince - Ramirez přidal dva nádherné obrázky, které se objevily v jeho galerii. Jeho styl kreslení je velmi osobitý a jsem jeho skutečnou fanynkou!

Dále bych vás chtěla upozornit na druhou věc. Možná jste také občas nakoukli do ShoutBoardu a zjistili, že tam začínají psát podezřelí lidé podezřelé vzkazy absolutně nesouvisující s tématem. Jsou to zákeřné spamy, které vás nutí, abyste na jejich odkaz klikli. V žádném případě to nedělejte. Tihle pitomci mají z každého vašeho kliku prachy jenom za to, že někam napíšou reklamu a pak se u kafíčka dívají na obrazovku, kolik na tu jejich trapnou stránku kliklo lidí (vlastně ani nevím, na co má ta stránka upozorňovat). Když chtějí prachy, mají si najít užitečnější práci :) Snažím se tyhle blbosti mazat, ale samozřejmě to občas nestihnu, tak jak bych chtěla, tak jsem vás chtěla poprosit, abyste tyhle dotěrnosti ignorovali - věřte, že vás na těch stránkách nic tak úchvatného, jak v těch vzkazech často vyhlašují, nečeká :)

Taky se stále snažím doplňovat Encyklopedii světa Tomb Raider. Ale shromáždit většinu hesel z našeho herního světa není sice nadlidský úkol, ale také to není zrovna jednoduchý úkol :)

Díky, a doufám, že máte stále co číst, i když se v červenci objevilo poněkud méně článků. Napravím to, nebojte :)
 ________________________

Navigace: Co je nového na blogu?

2 komentáře:

  1. Pěkný článek :) I já se momentálně nacházím ve stejném stavu jak ty (nenalíčená atd.. :D), možná jsem na tom ještě hůř, ale práce mě taky čeká :) Jinak na TR, teď už opět i na blog mi moc času nezbývá, alespoň ne tento týden. Ale musím to někdy dohnat :P...Tak se měj, zase někdy ahoj! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však blog má být zábava, nikoliv povinnost :)
      Přeju, ať se k blogu brzy dostaneš.

      Vymazat