pondělí 25. června 2012

XNA tvorby s námětem Tekken

Ne, toto není screenshot ze hry Tekken, ani preview obrázek z chystaného dílu této série. To si jen Jeanette trošku hrála v XNA Lara... Ano, na hře Tekken v poslední době také docela ulítávám (i když na ničem se nedá ulítávat samozřejmě tak dobře jako na TR). A jak je vidět, nejsem sama...
...jelikož v Croftově sídle se hraje tak usilovně, že postavy doslova ožívají!
Budiž sláva všem sličným slečnám v počítačových hrách :)

Třeba i Julii Changové, jejímuž bojovému stylu jsem právě přišla na chuť.

P.S. Pro plnou velikost obrázků je zobrazte na nové kartě.
________________________

Zpět na rozcestník Jeanette tvoří

Navigace: Jeanette tvoří... XNA Lara

2 komentáře:

  1. Krása! Taky ráda hraju Tekken teda spíš jenom Tekken 5 , ale chtěla bych si pořídit Tekken 6 pro PSPčko doufám, že to bude brzy jelikož ty PSP hry z prodejen hodně rychle mizí :( . Nojo tak když už se zase objevilo nové PS Vita tak se není čemu divit, že? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda oba díly :) Hraju za Lili, takže to vyjde na stejno, v obou je ovládání stejné :) Tekken 6 pro PSP jistě seženeš. Zrovna minulý týden jsem se ptala v jednom obchodě, jestli PSP hry nevymizely kvůli PS Vita. Říkali, že naopak - her na PSP je nejen dostatek, ale navíc se stále vyrábějí. Takže se nemusíš bát :) Existují obchody, kde jsem našla dokonce i TR1 pro PSX - opravdu rarita. Tekken 6 určitě ještě někde seženeš. Koukni se na internetových obchodech. Pokud u vás někde je obchod 2K Games, tam jsem právě narazila na tituly, které bych nečekala - poměrně staré a za velmi dobrou cenu. Nehledě na to, že i nejnovější tituly se zde vždycky objevují při dobré ceně ;) Zkus to omrknout ;)

      Vymazat