pondělí 4. června 2012

5000 návštěv!

Neuvěřitelné... Od ledna, kdy byl tento blog založen, už na Lařinu encyklopedii přišlo více než 5000 návštěvníků! Pro mě je to za těch necelých šest měsíců skutečně neuvěřitelné číslo! Děkuji vám!
Během toho necelého půl roku, kdy je Lařina encyklopedie na světě, se toho dost událo. Bylo velmi těžké přejít z jednoho blogu na druhý (ano, byl to jen můj rozmar, tak se v tom, milá Jeanette, hezky pitvej sama). Stejně tak bylo těžké zaujmout některé čtenáře a získat si návštěvníky. Už bych ani nebyla schopná spočítat hodiny, které jsem blogu věnovala a vaše reakce, chvály a názory mě ujišťují v tom, že to nebyla marná práce. Píšete mi, jak jste si blog oblíbili, jak se vám líbí, že je tady všechno přehledné a hezky upravené. Přiznám se, že jsem na encyklopedii docela hrdá a vážím si jí, stejně tak samozřejmě vás, mých čtenářů. Snažím se psát alespoň jeden článek denně, snažím se vyhledávat zajímavé obrázky a psát poutavé články, ať už o hrách, které jsou mezi námi několik let, nebo o těch novějších. A to číslo mi říká, že se články setkávají s kladnými reakcemi. Potrvá ještě dlouho, než se Lařina encyklopedie kompletně zaplní a než bude opravdu vypadat zcela podle mých představ, a já doufám, že to bude probíhat stejně úspěšně, jako doteď. Opravdu mi to dělá radost a samozřejmě mě to povzbuzuje do další práce pro vás.

Několik statistik:
Zajímají vás nějaká čísla, která se zde objevila do té doby, než počítadlo napočítalo 5000 návštěvníků?

Lařina encyklopedie byla zobrazena (tedy údaj, kolikrát se kliklo na její záhlaví) celkem 14 052 krát.

S tímto článkem se zde nachází celkem 437 příspěvků. Nejvíce se jich objevilo v lednu (celkem 193), protože v tomto měsíci se "přendavaly" články z jeanettesworld a zandalara.

Na Lařině encyklopedii se nachází celkem 454 komentářů.

V tuto chvíli má Lařina encyklopedie 2 pravidelné čtenáře (tedy uživatele s účtem na Google, kteří se připojili k odběru článků).

Vyhledávač Google je největším zdrojem návštěv pro tento blog.

Nejvíce zobrazovanými články na blogu v poslední době jsou: Trailer "Crossroads" a "Co nový trailer dal?". Velmi zobrazovanými články jsou také hlavolamy v rubrice Jeanettina (měsíční) šifra.

Lařina encyklopedie má 4 milé spřátelené weby. Jsou jimi Stella's TR Site, Lufík, Lařin batůžek a Brangelina family. Všem autorům těchto webů děkuji za stálou podporu a výpomoc.

Nejvíce čtenářů přišlo na Lařinu encyklopedii v sobotu 25. února, kdy počítadlo zaznamenalo 74 návštěv.

...a další a další nádherná čísla.

Asi je vám jasné, že psaní o Laře Croft mě jednoduše baví a tento blog samozřejmě vznikl hlavně z tohoto důvodu. Na Jeanettesworld bylo pro Laru málo místa a Zandalara už poněkud upadla v zapomnění, tak bylo zapotřebí vymyslet místo nové. Každopádně tahle čísla jsou do začátku opravdu milá a potěšující. Jsem moc ráda, že jste Lařinu encyklopedii tak hezky přijali a upřímně doufám, že ji čeká ještě mnoho dalších úspěchů...

Děkuji vám.
A samozřejmě přijďte zase :)
Vaše Jeanette
__________________________

3 komentáře:

  1. moc gratuluji Jeanett :)
    a přeju ti mnoho dalších úspěchů do budoucna :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zasloužená čísla, moc gratuluju.

    Jak už jsem ti psal, Lařinu encyklopedii jsem si oblíbil jednak proto, že je tu spousta zajímavých informací, to vše v přehledném a hezkém designu, ale hlavně proto, že je z toho cítit, že je to vše děláno s láskou a opravdovým zaujetím, což musí každý fanoušek TR ocenit ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu to moc hřeje na duši, děkuji vám :)

    OdpovědětVymazat