sobota 19. května 2012

TR Anniversary secrets: City of Vilcabamba

Vítejte v městečku Vilcabamba - ztraceném a znovu nalezeném působišti geniálních Inků...

Artefakt první

A zároveň poslední. Městečko Vilcabamba je krátký level, proto se sem moc artefaktů schovat ani nedá. Ale ten jeden je přesto velmi dobře ukrytý... Pokud ho chcete získat, zastavte se na náměstíčku s bazénkem a povšimněte si vysokého sloupu po Lařině levé ruce (na daném screenshotu se nenachází, ale ve hře si ho určitě všimnete). Později se sem vrátíme i s krabicí, abychom na sloup mohli vylézt.
Proplaváním bazénkem a vystoupáním po několika schodech se dostaneme sem. Dveře mají na sobě terč, takže si je výstřelem otevřeme. Vedou opět na náměstíčko. Vpravo je už ale připravená bedna. Tu potřebujeme, abychom mohli vylézt na sloup.
 Takže si ji hezky ke sloupu dotlačíme...
 Nyní musíme donutit Laru, aby vylezla na sloup. To není jednoduché, protože od krabice na sloup nedoskočí, jelikož sloup je na ni moc vysoko. Musíme ji nejprve postavit na malinkou plošinku pod sloupem (na předchozím obrázku je vyznačená) a donutit ji, aby tam chvíli postála. Potom z této plošinky vylezeme po sloupu. Pak už se jen po římsách, laně a tyčích dostaneme na plošinu s vodopádem, kde na nás čeká artefakt. Cestou vás bude obtěžovat pár netopýrů...
 Abychom nemuseli skákat dolů (kdoví, zda by to Lara přežila) ani do vody, sklouzneme se po střeše chýše, která je pod plošinkou a bezpečně můžeme přistát na zemi.
________________________


Žádné komentáře:

Okomentovat