sobota 7. dubna 2012

TexMod

I když sortiment Lařina šatníku v TR Legend a Anniversary není zrovna malý, může se holt stát, že vám nebude stačit. Proto je tu jednoduchý program. Tohle je program, který umožňuje dostat do hry jiné obleky, než které tam jsou původně. Jeho podstata spočívá v tom, že přepisuje soubory s původními obleky soubory s novými obleky. Takže když si stáhnete oblek, který byl vytvořen na principu obleku např. Suit, oblek Suit se přepíše a objeví se místo něj stažený oblek. Ale nebojte - kdyby se vám nakonec vlastní obleky na Laře nelíbily, nezůstanou tam napořád.

Návod, jak na to:

1) Stáhněte program a spusťte ho (neinstaluje se)
2) Ve vrchní části nazvané "Target Aplikation" klikněte na obrázek složky
3) Klikněte na tlačítko "Browse" a najděte, kde máte nainstalovaný spouštěcí soubor hry Tomb Raider Legend
4) Podívejte se do částli programu nazvané "Select Packages". Zde klikněte na ikonku složky a najděte stažené obleky, které chcete použít ve hře (můžete jich vybrat několik najednou)
5) Stiksněte tlačítko "Run"
6) A můžete hrát;)

Výhodou tohoto programu je, že když hru vypnete, máte vše v původním stavu. Abyste ale mohli nějaké obleky použít, musíte si je nejprve stáhnout (hodně obleků najdete zde - tam se proklikejte odkazy a najdete mnoho obleků). Ty si pak uložte do počítače a poté je vyberte ve čtvrtém kroku návodu.

Stahuj: TexMod
______________________

Zpět k rozcestníku Tomb Raider 7
Zpět k rozcestníku TR Anniversary

Navigace: Tomb Raider 7 - Download, Tomb Raider: Anniversary - Download, Užitečné downloady pro vás

Žádné komentáře:

Okomentovat