sobota 7. dubna 2012

Březen 2012: Váš oblíbený dopravní prostředek?

...myšleno samozřejmě v Tomb Raider. Mnoho lidí se už ptalo, zda existuje něco, co Lara Croft řídit neumí. Otázka je to vcelku na správném místě - vždyť už jsme se s ní svezli na vozítky jedoucí na zemi, plovoucí pod vodou nebo vznášející se ve vzduchu. Zmiňme například proslulou motorku, dále džíp, v němž se Lara nejednou proháněla, dvě různé verze vodních člunů, kajak, terénní buginu nebo vrtulník. Možná bychom mohli počítat i důlní vozík...

A jak jste si z této široké škály vybrali vy?
Mezi návštěvníky Lařiny encyklopedie jednoznačně vyhrává motorka, která získala 50% všech hlasů. Není se čemu divit - povedené akční chvilky v TR Legend, v TR Underworld nebo v TR 4 si oblíbili skoro všichni. Lařina motorka patří ke své majitelce už od začátku jako louže k dešti; zatímco zpočátku nepropagovala žádnou konkrétní značku, v dobách TR Legend si na své přišli výrobci motorek Ducati.

A druhé místo - překvapivě - získává pěší chůze, v Lařině případě běh. Něco bude na tom, že po svých nejdál dojdeš. V TR to platí na sto procent. Stejně tak se vám líbily chvilky strávené na sněžném skútru v ledovém Tibetu. I toto je přitažlivá hračička - je s ní možné zlikvidovat třeba pět protivníků najednou, aniž by Lara vzala do rukou svá proslulá dvojčátka...

Na druhou stranu vůbec, ale vůbec nemáte rádi podvodní motorové vozidlo z Londýna (a já s vámi souhlasím - ačkoliv mě víc, než toto vozítko štval labyrint nejrůznějších chodeb a kanálů) a důlní vozík, který se - pravda - vlastně ani moc ovládat nedá. Slouží jen k urychlení cesty.

Výsledky mě opět zajímavě překvapily. Děkuji všem hlasujícím za účast.
Tentokrát se vás v dubnové anketě budu ptát na něco z jiného soudku: co konkrétně pro vás znamenají ta dvě magická slůvka Tomb Raider?


Navigace: Vyhodnocení anket

Žádné komentáře:

Okomentovat