neděle 22. dubna 2012

Mutant Natla

Natla mě kdoví proč v TR1 vždycky neuvěřitelně fascinovala. V TR Anniverssary ani Underworld ani tolik ne, ale v TR1 mi vždycky připadala velmi zajímavá... Zkrátka jsou mi asi špičaté ženské tvary nějak bližší :) Navíc její postava hezky připomíná starý dobrý engine... Nevím, jestli je to model zrovna povedený, to ať posoudí každý sám. Ale neskládal se zrovna lehce, občas bylo jen zatěžko odhadnout, kam který dílek patří. Ve finále se mi to zdárně podařilo, ačkoliv jsem některé díly nepoužila.

Do modelu jsem se pustila v pátek večer a dokončila ho v sobotu večer. Byla jsem do něj tak ponořená, že jsem ani nestihla udělat průběžnou fotodokumentaci :) Takže vám přináším rovnou fotografii celého modelu... Trvalo to zhruba 13 - 15 čistých hodin. Model už je kompletně slepený a obarvený.

Vzhledem k tomu, že Natla není zrovna ve stabilní pozici, model je - už ve své charakteristice - dost nevyvážený, takže jen tak postavit se nikam nedá. Tak jsme ji pověsili :) S roztaženými křídly se beztak nejvíc hodí do vzduchu.

Máte-li chuť si také zaskládat, můžete si model Natly nebo kterýkoliv jiný stáhnout od Saschy.
Teď už pár fotografií :)

Předloha ze Saschacraft

I tentokrát si Jeanette přidělala model trochu k obrazu svému...
Přeci jen je moje Natla trochu méně mutant, nicméně létat umí pořád stejně :)

Drze si u nás létá nad lampou :)

Pár momentek zblízka. Tentokrát se mi nepodařilo zabarvit bílá místa tak dobře, jako minule. Nicméně ani tak to není úplně k zahození.

Naštěstí si moc nedovoluje, přeci jen je tu dostatečné množství Lar, které ji budou moci zastavit :)
_______________________

7 komentářů:

  1. No páni! Ta se ti teda povedla. Klobouk dolů! ;-)
    Je skvělá, aby ne, když jsi nad ní strávila tolik hodin. ;-) Skvělé! Chce se mi zakřičet BRAVO!!!!
    :-)
    A se zavěšením, super nápad. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeanette, jdu ti sklonit velikou poklonu. Protože jsi už vytvořila více papercraftů a všechny jsou neskonale skvělé. ;-) Já před chvilkou jeden dokončila (nejedná se o svět Lary Craft) a jsem z toho úplně hotová. Ale kupodivu jsem neměla prsty tolik od lepidla, což se dost divím. :-D Jinak má figurka je ze světa Coraliny. ;-)
    Jsi neskonale trpělivá a zručná, protože je to vážně dřina. :-) Máš můj obdiv. :-)
    A neboj, určitě se s ní (možná už zítra) pochlubím na blogu, tak se můžeš podívat, jak se mi má postavička (ne)podařila. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári,
      tvůj komentář mě moc potěšil. Jsem neskonale ráda, že moje práce někoho možná inspirovala, aby se do toho pustil také :) Nenapadlo mě, že papercraft bude mít takový úspěch :) Pravda, už to dělám pár let, ale svět TR papercraftů jsem objevila teprve nedávno (asi před rokem). Předtím to o mně nebylo známo :)
      A moc dobře znám, jaké to je sedět do noci u lepidla :) Děkuji ti za tvá krásná slova, i já tobě skládám poklonu, že se ti to podařilo. Svět Coraliny a vůbec Neila Gaimana je mi velmi blízký - k tobě na blog vedou mé další kroky!

      Vymazat
    2. Jeanette i já tobě velice moc děkuji za ta nádherná a povzbuzující slova. ;-) Pakliže budeš chtít, přepošlu ti panenku Coraline mailem. ;-) Snad to půjde. :-)
      Jen mi prosím napiš svůj mail. :-) Nebo ho najdu v menu sekce Kontakty? ;-)
      A opravdu jsi mi byla velkou inspirací k tomu, abych se do toho také zakousla. :-) Protože když vidím tvá krásná díla, jsem tak moc nastartovaná, že bych je chtěla také tvořit. :-) Proto ta Coraline. A když jí bráška viděl, tak už vidím v jeho očích, že by také něco takového (samozřejmě ze světa TR) chtěl. :-) Třeba se karta obrátí a on začne žadonit a já budu odmítat! :D:D:D:D

      Vymazat
    3. Ano, následuj sekci Kontakty :)
      Tak to mě pravdu moc těší! I tvá slova mě povzbuzují k dalšímu skládání - snad se co nevidět dostanu k dalšímu modelu :)
      Zkus nenápadně něco vytvořit a bráškovi to dát třeba k svátku :) I když říká, že nechce, určitě v hloubi duše chce :)

      P.S. Doufejme, že tuto konverzaci nečte za našimi zády (monitory) a od srdce se nesměje :))

      Vymazat
    4. Vše odesláno, jsem ráda. :-)
      A nápad máš skvělý, nebyl by to špatný dárek, naopak, naprosto dokonalý. Ale když mám jedno lepení za sebou, tak už teď vidím, jak bude Lara šíleně pracná. Jak říká, já před tebou smekám. :-)
      A jestli to čte? Řekla bych, že jo. ;-) Ale určitě se nám za monitorem nesměje, takový on není. ;-)
      Jen občas namítne, co to zase vymýšlíme. ;-) Ale stejně si myslím, že si s tou myšlenkou také pohrává. :-)

      Vymazat
    5. Zkrátka to jen zkus a uvidíš, jak bude rád :)

      Vymazat