pátek 13. dubna 2012

Lara jako pomocnice při práci na počítači

Jste-li stejní blázni jako já, pak jistě uvítáte tenhle vyvedený prográmek. S jeho pomocí totiž bude legendová Lara s vámi během celé vaší práce na počítači. Bude se procházet po dolní liště, skákat, střílet a lézt vám po oknech, dělat všechny možné vylomeniny, které od ní známe. Ovládání je úplně jednoduché, můžete si Laru klidně házet různě po monitoru a klikat na ni, zkoušet, co dovede. Program se ukončuje pravým tlačítkem kliknutím na dolní liště, stejným způsobem se dá vypnout i zvuk, který je (třeba když posloucháte hudbu) celkem otravný.

Desktop Lara byla na dost odkazech volně ke stažení, ale to je již minulostí, protože žádný z těchto odkazů již nefunguje. S Lufí jsme ovšem daly hlavy dohromady. Program jsem měla uložený kdesi hluboko v počítači, protože Lufí se mě ptala, zda ho nemám, jelikož ho nemůže nikde najít ke stažení. Poslala jsem jí ho, a když ho zkusila, byl plně funkční. Tedy je technicky ozkoušený a neměl by dělat žádné problémy. Také jsme ho umístily na ulož to, kdyby si na něj vzpomněl někdo další. Program by neměl vyžadovat žádnou instalaci. Při prvním spuštění se akorát na ploše (nebo ve složce, v níž budete mít Desktop Lara uložený) objeví konfigurační soubor - ten nemažte.

Lara je stejně velká jako na obrázku. Dělá různé akce a poví vám i pár frází. Reaguje na stisknutí myši, ale občas něco udělá i sama. Reaguje na okna, která máte na ploše právě otevřená - vystřeluje na ně hák, leze po nich, padá z nich dolů, dělá stojky... Nikdo si ještě na ploše počítače neužil tolik zábavy, jako naše milovaná Lara.

Stahuj: Desktop Lara
____________________

Zpět k rozcestníku Tomb Raider 7

Navigace: Tomb Raider 7 - Download, Užitečné downloady pro vás

6 komentářů:

  1. Jééé to je pěkný :-))
    Tak už mi Lara pochoduje po spodní liště a sleduje, jak jsem tak hrooozně zaněprázdněnej :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji Jeanett za zmínku o mě :) potěšíto opravdu :)
    jinak Tohle je asi ten nejlepší destop který znám :) a tojich znám hodně ;)
    hold Lara je nepřekonatelná :D
    PS: už brzi se pokusim vyplnit tajenku za tento měsíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač, však jsme se na tom podílely obě :) I můj je to nejoblíbenější desktop :)

      P.S. Tajenky jsou na vás. Můžete se zúčastnit, ale nemusíte. Záleží na každém :) Ale samozřejmě právě za tvou účast budu velmi ráda :)

      Vymazat
  3. Mám dotaz, protože jsem mírný antitalent s počítači. :D V jakém souboru to mám otevřít, aby to fungovalo? Mě tu příponu rar, nechce totiž nic přečíst. :( Díky za odpověď. :) [Jannie]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Jeannie.
      Ten soubor by měl umět otevřít program zip, zkus to stáhnout například ze slunečnice.cz. Ale pokud chceš, možná bude jednodušší, když ti do e-mailu pošlu již extrahovaný soubor :)

      Vymazat