sobota 10. března 2012

Pomoc! Nevím, kudy dál!

Je na vás prostředí moc zamotané? Netušíte, kterou cestou se vydat, jakou páku zmáčknout, které tlačítko stisknout? Určitě jste při hledání cesty na něco zapomněli, ale nevíte na co? Návody ani rady už nepomáhají? Ať už se jedná o jakýkoliv TR díl, svěřte se se svým problémem na Lařině encyklopedii. Jsem si jistá, že tento problém spolu nebo s dalšími čtenáři a TR hráči budeme moci vyřešit. 

Hlavně neklesejte na mysli. Věřte, že až cestu zase najdete, bude vás hra bavit stejně jako dosud.
Napište svůj problém do komentářů a jsem si jistá, že se brzy najde nějaké řešení.

6 komentářů:

  1. Jsem v TR 4 v levelu Lost library. Už jsem prošla všechny komnaty. Získala jsem jednu hvězdu a v místnosti s ,,oblohou" jsem rozestavěla 3 vázy. Jenže nevím, jak se dostat do dalšího patra ztracené knihovny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potkala jsi už jezdce na koni? Pokud ne, bude to chvilka, kde ses zapomněla :) V místnosti se dvěma sloupy, kdes sebrala jednu hvězdu, zkus všechny sloupy obejít. Na jednom z nich je žebřík, kterým se dostaneš nahoru. Bohužel si nepamatuju, jestli se tudy dá projít do druhého patra... Ale pokud jsem tě navedla špatně, zkouknu nějaké video a pomůžu ti přesně ;)

      Vymazat
  2. Já se zeptám na TR Legend: Kde je cíl v levelu Fiery Maze?

    OdpovědětVymazat
  3. V TR Legend mi nejde moc Amanda (V levelu Bolivia8-The Looking Glass). Já ji prostě sekám Excaliburem, ale ona Laře ubere tolik života (Hraji na nízkou obtížnost), že jí poručím to, aby se nakonec zabila (To dělám vždy, když má Lara málo života, ale třeba já doplňuji Laře zdraví velice brzy, asi, když jí ubyde šestina života. To víte, prostě se naštvu, dělám to i při tom, když Lara spadne dolů, tak buďto jí naházím granáty pod nohy a pokud je ve vodě, tak ji utopím:)). Máš nějaký speciální trik, jak to udělat hned na první pokus (jednou mě to tak naštvalo, že jsem z toho vyjel na hlavní menu. Já to dokážu, ale nevím, jak se to dá udělat na první pokus)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vím, vždy se dostane do takové fáze, že zůstane stát na zemi a jaksi se doplňovat nebo sát duši. V tu chvíli k ní musíš přiběhnout a zmáčknout E aby ji Lara sekla excaliburem. Takhle to uděláš asi třikrát a máš vyhnáno. Když dává plošné poškození, uhýbej za sloupy. Časem je srazí, ale dá se před tím i uskakovat směrem nahoru.

      Vymazat
    2. Pokud vím, vždy se dostane do takové fáze, že zůstane stát na zemi a jaksi se doplňovat nebo sát duši. V tu chvíli k ní musíš přiběhnout a zmáčknout E aby ji Lara sekla excaliburem. Takhle to uděláš asi třikrát a máš vyhnáno. Když dává plošné poškození, uhýbej za sloupy. Časem je srazí, ale dá se před tím i uskakovat směrem nahoru.

      Vymazat