neděle 11. března 2012

Hra mi padá nebo se nechce nainstalovat! Proč?

Hra zničehonic spadne a vy netušíte, proč? Nemůžete najít správný patch? Máte problém při instalaci nebo konfiguraci hry? Ztratili jste savy? Váš systém není schopný hru rozjet? Ať je váš problém z hlediska technických požadavků TR her jakýkoliv, víc hlav víc ví. Je jedno, o jaký TR se jedná. Svěřte se a třeba budeme schopni společně přijít problému na kloub.

Je škoda upírat si zážitek ze hry jen kvůli tvrdohlavé technice.
Napište do komentářů váš problém a snad nad počítači vyzrajeme.

6 komentářů:

  1. Ahoj, hraju TR 1,2,3,4,5 a všechny díly mi padaj. Nejméně mi padá ten 5 díl. Nedá se s tím vůbec skoro hrát. Je to vždy, když párkrát stisknu ALT (občas stačí i jednou), nebo ho třeba držím (u plavání) a pokaždé, když to spadne, tak mi zčerná obrazovka nebo začne šíleně blikat různými barvami. Když tu hru shodím na plochu, tak je celé zobrazení plochy natočený bud vzhůru nohama nebo do jedné strany. Mám win XP profesional, zkoušela jsem to rozběhnout v kompatibilitě s win 98 a to mi neběží vůbec. Poradíte prosím? Kačka

    OdpovědětVymazat
  2. Já na Windows XP Home problémy nemám. Ovšem byla vydána spousta patchů pro starší díly, které by ti měly pomoct rozjet starší hry na novějších systémech. Nejvíce patchů najdeš na Tomb Raider Chronicles. Tady je odkaz:
    http://www.tombraiderchronicles.com/games/index.html

    Vyber daný díl série a následuj sekci Demo and Patches. Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, je možné aby měla Lara v Angel of darkness obe dvě pistole ?? v jednom levelu jak je začátek takový, že se objevíš v tom tunelu zaplněným vodou a Lara je oblečená do svého neoprenu, se mi jednou objevilo, že měla v pouzdrech obě dvě pistole, ale jakmile jsem stačil vylézt z vody, padla cutscéna a Lařiny pistolky nikde :oo jakto ? a jde to ? :)) dekuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím.
      Angel of Darkness je díl u kritiků dost hořce hodnocený, a jedním z důvodů je právě skutečnost, že Lara v tomto díle nemůže použít obě pistole najednou. Není to jen v levelu, kde má Lara neoprén, ale po konci cutscén nebo na začátku levelů je takových okamžiků víc. Lara má dvě pistole v pouzdrech, ale jakmile stiskneš Space, vytáhne pouze jednu. A druhá někdy zmizí, někdy tam zůstane, ovšem nedotčená. Ne, v Angel of Darkness se marně budeš pokoušet použít obě pistole najednou. Lara tady umí zacházet jen s jednou zbraní. Arzenál má sice velký, ale naše dvě oblíbené pistole tam bohužel nenajdeš.
      Také mě tato skutečnost dosti zklamala, protože dvojice pistolí mi k Laře připadá neodmyslitelná. Nicméně, de o zvyk :)

      Vymazat
  4. Já jsem hrál jenom Legend a Anniversary, a to jenom na PSP. Ale třeba když jsem hrál Anniversary, přesněji Letohrádek Svatého Františka, tak celkově jsem se to 10 hodin snažil zjistit pomocí videonávodů jak na to, tak mi normálně, když jsem měl získat svůj poslední klíč (Tam jak máte střílet do terčů, aby zajely bodce, a jak se na vás vyvalí ta nesnesitelná koule a vy musíte před ní utíkat), tak se mi Lara normálně zastavila a já jsem musel opakovat celou hru, protože jsem to neměl vůbec uložené :( A co se týká Legend, tak to se mi to zkazilo hodněkrát. V Peru, tak když Lara měla sebrat zbraň, tak se mi normálně automaticky resetovala hra (Před motorkou). A ještě jeden problém v Peru, že se mi stalo to, že při závěrečné přestřelce zbělala obrazovka. Stejný problém jsem měl i v dalším levelu, tedy Japonsku, když jsem měl rozhoupávat plošiny a po těch skákat. A jednou, když se mi tento level načítal, tak se objevil nějaký ''Error'' a resetovalo se to opět. A taky nastal jediný problém v Ghaně, když jsem to hrál poprvé. To normálně, když jsem bojoval s Rutlandem, tak se mí vynulovala všechna data v PSP. Legend už hraji popáté, zato Anniversarry jsem hrál jen jednou a neuspěl jsem. Prosím, pomozte a vysvětlete, proč se mi to stává.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi nikdy nestalo. Jsi si jistý, že nemáš problémy s paměťovou kartou? Vypadá to jako kdyby hra špatně nahrávala. Hraješ z disků nebo to máš stažené? Stažené verze taky nemusí být úplně funkční.

      Vymazat