neděle 19. února 2012

TR6: Screenshoty - Industrial Roof Tops



















_____________________________

Zpět k rozcestníku TR6 - Screenshoty
Zpět k rozcestníku Tomb Raider 6

4 komentáře:

  1. Na ovládání šestého dílu pomocí klávesnice si pořád nemůžu zvyknout (hlavně když Lara běží na začátku po schodech, tak se mi pořád točí dokolečka :-)).
    Tak jsem AoD odložil na dobu neurčitou a momentálně hraju TR: Legend. Ale jelikož se dá odehrát snad během jednoho dne (teda hlavně, když už jej máte jednou dohraný celý), tak ho prokládám třetím dílem- právě jsem dokončil level v Indii (hlavního bosse se mi podařilo zlikvidovat tak, že jsem se vykašlal na běhaní okolo něj, zůstal jen na té první plošině a skákal z jedné její strany na druhou- a ono to taky šlo, během chvilky už "spinkal" :-)) a vyrážím do Nevady (a mého milovaného levelu v Area 51).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si u AoD asi nikdy nezvyknu na ovladač PS2 :) Máš pravdu, na schodech se točí. Naštěstí tam těch schodů není tolik :)Copak TR Legend... Ano, to je záležitost sice opravdu vydařená, nicméně strašlivě krátká. I já ji vždy odehraju tak, že odpoledne začnu a večer skončím :) Tak 4 hodiny mi to už trvá...
      Tonyho v Indii také likviduji tímto způsobem - skákání na plošinky je moc náročné, tohle je praktičtější řešení.
      Tak přeji mnoho štěstí v Nevadě! To je moc povedená část hry :)

      Vymazat
  2. Jeanette, fotky to jsou parádní. :-) Tady na tento úsek jsem se ráda dívala, když bráška měl sejít po žebříku a ona mu spadla a byla chudinka polámaná! Tak jsme to zkusili jinak. Ale nezapomenu na brášky výrok, když zaječela a spadla (asi podruhé). To co řekl, zde nemohu publikovat, ale strašně mě to rozesmálo!
    Jeanette, i když tu ode mne moc komentů nepřibývá (aspoň ne tak, jak bych si přála), věř, že tu jsem každou chvilku. ;-)
    Máš to tu krásné! Ty a bráška jste teda našlápli skvěle. Já se jenom kochám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jak mě tvá slova těší a jak mě to ponouká pokračovat :)
      Děkuji ti. A bráškovi držím s Harrym pěstičky :)

      Vymazat