sobota 25. února 2012

TR Underworld PSP Theme

Věděli jste, že na Sony PlayStation Portable se dá stáhnout (nebo dokonce vyrobit) barevné schéma? Stejně tak jako mobilní telefony, i PSP si lze uzpůsobit barevným pozadím a barvou ikonek přesně v tom stylu, který máte rádi. Stačí jenom USB kabel. Samozřejmě si každý může vyrobit Wallpaper pro PSP - rozdíl je jedině v tom, že zatímco Wallpaper mění jenom pozadí obrazovky, téma mění i obrázky ikonek.

Na internetu jsem našla krásné téma s motivem Tomb Raider (je jich samozřejmě víc, ale všechny byly nekvalitní, nepřehledné nebo nebyly vůbec hezké). Téma s motivem TR Underworld je skutečně povedené. Hráči na PSP ho jistě rádi ocení...

Jak dostat téma do PSP?
  1. Připojte PSP do počítače USB kabelem.
  2. Najděte v nabídce Tento počítač disk, který znázorňuje paměťovou kartu vašeho PSP a otevřete ho.
  3. Najděte složku PSP a otevřete ji.
  4. Zde vytvořte složku THEME (je to v místě, kde se nachází další složky - MUSIC, PICTURE...). Dejte pozor, ať se nepřepíšete a vše napíšete velkými písmeny.
  5. Otevřete složku THEME a překopírujte do ní soubor s tématem (mělo by mít příponu .ptf - pokud tomu tak není, je zřejmě soubor zabalený v zipu - potom jej musíte extrahovat).
  6. Odpojte PSP od počítače a jděte do Nastavení (Settings).
  7. V nabídce Theme Settings vyberte vámi zvolené téma.
Náhled schématu s motivem TR Underworld pro vás samozřejmě mám... Líbí se mi na něm ta jednoduchost - ikonky jsou sice skoro původní, jen v jiné barvě a všechno hezky ladí... I když na PSP to vypadá daleko lépe, než na obrázku.

Stahuj: Tomb Raider Underworld PSP Theme

____________________________

Zpět k rozcestníku Tomb Raider 8

1 komentář:

  1. Túto tému poznám ^^ Originálne je pre PS3 a dá sa stiahnuť z PSstore, no niekto sa asi nudil a chcell ju mať aj na pspčku :D Ale inak je to pekná téma :)

    OdpovědětVymazat