pondělí 20. února 2012

Recenze ve Score - i Lara sama z ní měla depresi

Našla jsem na internetu scan poněkud unikátního článku. Jedná se o recenzi v časopisu Score ze srpna 2003. Ta recenze je dle mého názoru až moc přehnaně kritická a ironická, upřímně řečeno, moc se mi nelíbí, ani když se ji autor pokusil "odlehčit" tím, že půlku napsal v Lařině kůži jako v ich-formě. Nicméně k našemu světu TR to patří. Samozřejmě my tombraiderovci se na Angel of Darkness díváme svýma očima, nicméně těm, kteří mají za úkol hrát a recenzovat jednu hru za druhou a upokojovat nedočkavé čtenáře-hráče, to evidentně nestačí...

Chcete-li si článek přečíst, klikněte na obrázek a až se vám zobrazí v galerii, klikněte na něj pravým tlačítkem myši a zvolte otevřít na nové kartě/stránce.



__________________________

4 komentáře:

  1. Přesně toto vydání časopisu SCORE jsem měl.
    A ikdyž TRAOD není zrovna můj nejoblíbenější díl,tak bych ho nemohl tak záporně zkritizovat,že by si nakonec zasloužil propad do hlubin.
    Navíc byl to první díl na PS2,PC takže spíš takový testovací díl.
    Je sice pravda,že mě občas štvalo ovládání Lary,ale to se dá překousnout.
    příběh se mi líbil ikdyž na TR příliš temný (asi jsem zvyklí na to klasické putování po světě a vykrádat hrobky)...
    Ale každý díl je svým způsobem originální,takže ode mě by až takového sprďáka TRAOD nedostal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, rozhodně to trošku zveličili :) Já mám AoD ráda moc... Na to, kolik času na tu hru měli, je to víc než dobře vydařené.

      Vymazat
    2. Přesně tak, jestli na někoho útočit, tak jedině na Eidos, kteří to vydání asi fakt uspěchali.
      Souhlasím s 02, příběh je krásný (ve světě TR hodně originální a to, že se v něm s Larou nepodíváme do žádných exotických destinací, mi ani moc nevadí- k tomu mám ty starší díly :)), ale ovládání je k vzteku (nebo aspoň já si na něj nemůžu zvyknout).
      Jinak já mám recenzi na TAoD v časopisu PlayStaion 2 Magazín a tam jej teda až takhle nesestřelili, tuším, že dostal 8/10 s poukázáním, že příběh i grafika jsou moc hezké, ale celou hru brzdí -překvapivě- odfláknuté ovládání...

      Vymazat
    3. Ten pán, co to psal tady, chtěl prostě "vyniknout" tímhle způsobem, odnesla to chudinka Lara...
      Oba máte pravdu, jestli za to někdo může, tak jedině Eidos a AoD ROZHODNĚ není špatnou hrou... Kdyby byl, ani fanoušci TR by ho nehráli - ti jsou dobrými hrami až moc rozmazlení :)

      Vymazat