sobota 25. února 2012

Moje hraní TR5: Old Mill

Tak si představte, že i ta pixelovatá Lara má svojí hlavu :) Tenhle level znám jako boty. Hrála jsem ho snad tisíckrát. A zrovna když se rozmyslím, že budu nahrávat, z ničeho nic se postaví na tu svojí culíkatou  kedlubnu a řekne si, že mi to hraní neusnadní, ale spíš ztíží. Na začátku levelu mi z toho provazu spadla snad šestnáctkrát a na konci, kde je třeba mechanismem otevřít dveře a rychle se pod ně dostat, mi ne a ne skočit na plošinku s dveřmi. Rudý duch v jezeře mě také chytil snad poprvé po... kolika letech? :) Ale nebyla by to legrace, kdyby to všechno bylo tolik jednoduché...

Jinak, pokud máte rozehraný TR Chronicles a do tohoto levelu vstupujete poprvé, pak věřte, že pokud se vám chtěli tvůrci hry na něčem pomstít, v levelu Starý mlýn se jim to skutečně povedlo. Jsou tu tři kritická místa - na začátku skákání z provazu do výklenku ve zdi, potom místo v jezeře, kde musíte sebrat minci a uprchnout rudému duchovi a naposledy ty rychle se zavírající dveře. Vězte, že tady strávíte hodně času... Nicméně co se týče atmosféry a vyvolávání strachu, tento level je takřka nenahraditelný... Nikdy se nemohu vynadívat na scenérii!

P.S. Ve videu jsou dva střihy - s provazem a s těmi dveřmi. Tenhle level já prostě nedokážu hrát na jeden zátah! Stále jsem nepřišla na to, co přesně mačkat, aby se Lara pustila provazu a padala dopředu, nikoliv dolů. Asi mi podle tohoto videa nebudete věřit, že mám v TR Chronicles nahraných už několik let. Ale já to v Old Mill prostě lépe neumím :)



2 komentáře:

  1. Tady se tvůrci asi fakt chtěli pomstít! :D Můj nejneoblíbenější level z tr chronicles, nesnáším toho rudýho potvoráka pod vodou, vždycky se u něj zaseknu a nevim co dál. A ten černý rytíř mě tam taky pěkně štve, nejradši bych vždycky tenhle level přeskočila :D.

    OdpovědětVymazat