středa 22. února 2012

Angel of Darkness - Spořič na plochu

Když si na chvíli odskočíte od počítače, může být Lara stále s vámi - kupříkladu pomocí krásného spořiče na plochu, který je ke stažení na tombraiderchronicles.com. Ve formě flashových animací se vám tak ve volných chvílích budou promítat na ploše monitoru pěkné obrázky z Angel of Darkness.

Instalace je jednoduchá, stačí soubor stáhnout, spustit a měl by se automaticky nastavit jako výchozí spořič. Taky se vytvoří jeho zástupce na ploše, takže pokud se budete na něj chtít podívat, aniž byste nechávali počítač dlouhou chvíli odpočívat, jednoduše ho spustíte zástupcem - až pohnete myší nebo stisknete tlačítko, jako klasický spořič se zase vrátí do Windows.

Pokud se vám spořič sám nezvolí jako výchozí, na Windows (na tapetě počítače) klepněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti. Na kartě Spořič obrazovky pak vyberte Tomb Raider Screensaver. Samozřejmě si nastavte časovou prodlevu podle svých potřeb.

Spořič je moc hezky udělaný, používám ho asi půl roku v kuse a ještě mě neomrzel... Údajně je kompatibilní se systémy XP a Vista. Na W7 prý bohužel není funkční.

Stahuj: The Angel of Darkness Screen Saver
____________________________ 

Zpět k rozcestníku Tomb Raider 6

Žádné komentáře:

Okomentovat