středa 18. ledna 2012

Tomb Raider III: Drobný švindl neuškodí...

Pokud máte i vy při hraní Tomb Raider 3 někdy podobné myšlenky jako Lara na obrázku, pak se vám jistě bude hodit několik následujících rad. Tomb Raider 3 umí být někdy skutečně zákeřný. Obzvlášť pro nás, kteří jsme věrní konzoli PlayStation. Tady je totiž ukládání vyřešeno pomocí savegame krystalů, které se musí sbírat. Jeden sebraný krystal znamená jeden pokus uložit si hru. Víckrát nemůžeme, až když sebereme další savegame krystal. Chvilky mezi jednotlivými krystaly pak mohou být občas skutečným peklem, zvláště, když hru neznáte, nebo když vám vyloženě nesedne ovládání...

Ať už vám hra připadá trochu těžká, nebo ať si ji chcete jen trošku zpříjemnit a oživit tím, že si hned v prvním levelu přičarujete všechny zbraně a budete zkoušet, kolik toho který nepřítel vydrží, určitě se vám budou hodit následující cheaty...

Cheaty pro počítačovou verzi hry:

Explodující Lara: krok vzad (SHIFT), krok vpřed (SHIFT), skrčit se a postavit, třikrát se otočit vpravo kolem dokola, skočit dopředu.

Všechny zbraně, náboje a lékárničky v inventáři: vytáhnout pistole, krok vzad (SHIFT), krok vpřed (SHIFT), skrčit se a postavit, čtyřikrát se otočit vpravo kolem dokola, skočit vzad.

Další level: vytáhnout pistole, krok dozadu (SHIFT), krok dopředu (SHIFT), skrčit se s postavit, třikrát se otočit vpravo kolem dokola, skočit dopředu.

Cheaty pro PlayStation verzi:

Všechny zbraně, náboje, savegame krystaly a lékárničky v inventáři: během hry stiskni rychle za sebou: L2, R2x2, L2x4, R2, L2, R2x2, L2, R2x2, L2x2, R,2 L2x2, R2 (při správném použití Lara zakřičí, jako když padá z velké výšky).

Přeskočit level: během hry stiskni rychle za sebou: L2, R2, L2x2, R2, L2, R2, L2, R2, L2x4, R2, L2, R2x4, L2.

Cheaty na PS1 a PSP.


Jak cheatovat na PSP?
Pro PlayStation Portable platí stejné cheaty jako pro PSX. S tím rozdílem, že funkce L2 a R2 se nám přesouvají na analogovou páčku - chcete-li použít tlačítko L2, stiskněte analogovou páčku vlevo, chcete-li použít tlačítko R2, stiskněte analogovou páčku vpravo (důležitá je přesnost - když omylem sjedete a místo vpravo/vlevo stisknete analogovou páčku nahoru/dolů, musíte cheat opakovat znova).

Nezapomínejte, že chytré hry, jsou pro chytré hlavy, které si hlavu chtějí lámat, cheaty jsou pro chytré hlavy, které se u chytré hry chtějí uvolnit a zrelaxovat, a které si hlavu chtějí lámat až jindy :))
________________________________ 

Žádné komentáře:

Okomentovat