čtvrtek 7. dubna 2016

Moje hraní TR2: Venice

Naprosto dokonale zvládnuté prostředí a level, v němž si dosyta zajezdíme na vodním člunu. Navíc má nádherný soundtrack a atmosféra z něj přímo srší.

Tentokrát jsem nahrála obě videa najednou, gameplay i gameplay s komentářem. Abyste si mohli pustit právě to, na které máte náladu. Opět byly menší problémy s programem na videa, ale asi to bude počítačem, po kterém chci poněkud náročné úkoly. Chudáček už to po těch letech nějak nezvládá.

Přejíždět gondoly je hrozná legrace :) A nechat vybouchnout člun docela taky...

Jinak mám takovou úsměvnou příhodu. Během nahrávání tohoto levelu se pouštěl na monitoru vedle mě film Saw 4. Takže jsem vlastně jedním okem hrála a druhým občas sledovala nějakou zajímavou scénu filmu. Takže když jsem mluvila o tom, že bych TR byla schopná odehrát poslepu, vlastně vidíte, že jsem vám napůl říkala pravdu :)

Je to krásný level, doufám, že si ho užijete, stejně jako já.



Gameplay s českým komentářem.

5 komentářů:

  1. Ještě by to chtělo komentovat a bylo by to dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné :D Benatky jsou super, to je Tr3 že? zrovna kousek Benatek jsem hrala u kamošky, ale jinak trojku bohužel neznám. A uplně jsem zapomněla na to její "aha" :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jo, ted vidim že je to dvojka, a v TR3 jsou taky Benatky nebo ne?

      Vymazat
    2. Myslím, že ne, tam je Indie, Pacifik, Londýn a Nevada. A Antarktida. Nevím, co by se mohlo podobat Benátkám :) V Benátkách se pak odehrávají ještě dva levely z TR2, tak sis to možná popletla :)

      Vymazat
  3. Tohle je krásný level (rozzuřený psy jsem v Benátkách taky nepotkal, ale z těch davů turistů jsem zuřil já :-), ale nemám rád časovky! :-)
    Super, těším se na další video.

    OdpovědětVymazat