středa 25. ledna 2012

Jeanette, papír, lepidlo a nůžky

Nebojte se, rekonstrukce nadále pokračuje. Jeanette ani tentokrát není zavalena či unavena pod přívalem nových článků. Jenom si musela dát od všeho toho stěhování a zveřejňování informací na několik hodinek pokoj, protože to přeci jen není zrovna nic jednoduchého rozmyslet najednou zcela novou konstrukci blogu, seřadit články a vymyslet nové rozcestníky.

Rozhodla jsem se odreagovat u modelu, na který jsem nedávno náhodou narazila. Během zítřka se tu samozřejmě nové články objeví, nicméně spíš k pozdnímu večeru. Pokud sem přijdete a nebude tady nic nového, bude to proto, že buď jsem v práci nebo vyrábím Laru Croft :) A na jaké články se můžete těšit? Pomalu dokončuji přesouvání veškerého materiálu k Tomb Raider 2. Takže zítra se tu objeví převážně videa s mým hraním.

Myslím, že tak hezké jako na obrázku to asi nebude, ale snad to bude mít alespoň ten tvar :)


4 komentáře:

  1. Omlouvám se, vím, že jsem psala, že komentáře budu psát, až budeš kompletně přestěhovaná, ale tady jsem prostě stopu zanechat musela!
    WOW!!!! Ty se pustíš přímo tady do té?!? Klobouk dolů! Také bych chtěla jednu zkusit, Charlie mi dala i odkaz na stránky, ale pořád se nějak nemohu rozhoupat! Když jsem viděla těch malilinkatách štítečků, tak jsem se úplně zhrozila! Ale pořád tu myšlenku do koše nezahazuji. ;-) Držím pěsti a těším se na tvůj konečný výsledek výrobku. ;-) WOW!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :)
      Není to tak těžké :) Je spousta skládanek s Larou - Ninjatoys a Sashacraft, tam jich je nejvíce :) S výsledkem se pochlubím, slibuji :)

      Vymazat
  2. to je peckááá... aj ja to chcem!

    OdpovědětVymazat