pondělí 23. ledna 2012

Jak se hra nechtěla vypnout aneb podivná smrt v Angel of Darkness

V Tomb Raider se docela často stává, že si nějaký ten krůček zkrátka nevypočítáte a Lara se nezadržitelně blíží vstříc náruči smrti. Není se zač stydět, vždyť kdyby to bylo lehké, tak by nás to nebavilo. No, ale v Angel of Darkness se díky jejímu trošku jinému ovládání a pohybům tyto situace opakují velmi často. Nezbývá, než zvolit Load Game.
Problém nastává, když možnost Load Game ze hry záhadně zmizí.

Třeba posledních dvacet minut jsem strávila překonáváním podivných pastí pod Halou sezón s ještě podivnějším mechanismem. Chtěla jsem přeskočit nože a - jak se to občas stává - nevypočítala jsem si skok. Lara následně skončila v lávě. Lehla si tam tak zajímavě, že jsem ji prostě musela blejsknout.
Nejsem masochista a opravdu se nevyžívám v zabíjení a vraždění své milované hrdinky. Jenže taková smrt se povede skutečně málokdy.

Ale to nebylo všechno. Chtěla jsem zvolit Load, a tak mačkám F9. Nic. Aha, zkusím to Escapem, říkám si. Nic. Tak čekám, až se to vypne samo. Minuta. Nic. Jenom Lara v hořící lávě... Takže zbývalo minimalizovat hru a pustit ji celou znovu... Opravdu zajímavé věci někdy, a tentokrát hned dvě najednou v jediném obrázku!
_______________________

Zpět k rozcestníku TR: Chyby ve hře

2 komentáře:

  1. chúdenco lara :D ako dopadla :D asi má nejakú azbestovú kožu že sa hneď nerozpusila, neroztopila alebo nezhorela :D a ešte jak sa strepala.... hmm zaujímavé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si dávno zvykla na skutečnost, že Laru v některých věcech skutečně nepřekoná ani Chuck Norris :)

      Vymazat