pondělí 16. dubna 2018

Mniši v Barkhangském klášteře přišli na to, jak se povznést.

Umí totiž procházet zdmi.

V místnosti, kde se s Larou nacházíme, mnich vůbec být nemá. Na obrázku vedle páky je mříž, která odděluje místnost od velkého bazénu. Mříž je vysoká od země ke stropu a rozhodně se skrze ní nedá projít. Kdyby to šlo, ušetřily bychom si s Larou notnou část cesty.

Mnichovi, který se jinak má procházet na ochozu okolo bazénu, se to ale povedlo! Nedá se to vysvětlit jinak, než že pravidelnou a soustředěnou meditací přišel na to, jak se prostě a jednoduše teleportovat a procházet zdí...
Samozřejmě se jedná o klasické prolínání textur, kdy nepřátelé (i když je tady mnich vnímán jako strážce Barkhangu a neubližuje Laře, je nastavený jako nepřítel) umí procházet okny a texturami, aby mohli Laře dát co proto. Narazíme na to i v jiných částech hry.

Každopádně, když si takhle strkáte před sebou kvádr a najednou vám za zadkem někdo začne mávat kopím, docela vás to dokáže překvapit.
_________________________

Zpět k rozcestníku TR - Chyby ve hře

Navigace: Tomb Raider 2 - Chyby ve hře

1 komentář:

  1. Toto se mi při mém posledním hraní také stalo. Byla jsem trochu nevrlá, že jsem se tam musela dostat s takovou námahou, a on si jen prostře prošel mříží, před mýma očima, jakoby se nechumelilo -_- :D

    OdpovědětVymazat